İskenderun Hıristiyanlardan İftarda Barış Mesajları - Son Dakika
Güncel

İskenderun Hıristiyanlardan İftarda Barış Mesajları

İskenderun Hıristiyanlardan İftarda Barış Mesajları

Hıristiyanlardan iftarda barış mesajlarıİskenderun'da Ortodoks Cemaat Vakfı'nın Hıristiyan ve Müslüman din adamlarının katılımı ile düzenlediği iftarda barış ve kardeşlik mesajları verildi.

24.06.2016 13:37

Hıristiyanlardan iftarda barış mesajları

İskenderun'da Ortodoks Cemaat Vakfı'nın Hıristiyan ve Müslüman din adamlarının katılımı ile düzenlediği iftarda barış ve kardeşlik mesajları verildi.

İskenderun Anıl Life'da Ortodoks Cemaati Vakfı tarafından düzenlene programa Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İskenderun, Belen ve Arsuz kaymakamları, Belediye başkan yardımcıları, Katolik, Ermeni, Ortodoks kilisesi papazları ile kanaat önderleri katıldı.

Ortodoks Cemaat Vakfı Başkanı Can Teymur, yaptığı konuşmada "İskenderun ve Hataylı Hıristiyanlar olarak Müslüman kardeşlerimizle birlikte iftar sofralarında aynı ekmeği paylaşmaktan ve bu mübarek sofraların bereketini almaktan ayrı bir onur ve mutluluk duyuyoruz" dedi. İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan da "İbrahim sofrasında bizleri bir araya getiren komşularımıza, Hıristiyan dostlarımıza gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İskenderun Hıristiyanlardan İftarda Barış Mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement