İstanbul'da Etkili Olan Dolu, Otomobillerin Alarmlarını Çaldırdı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Etkili Olan Dolu, Otomobillerin Alarmlarını Çaldırdı

İstanbul Avrupa yakasında akşam saatlerinde başlayan ceviz büyüklüğündeki dolu vatandaşlara zor anlar yaşattı. Etkili dolu yüzünden otomobillerin alarmları da çaldı.

11.04.2016 20:21  Güncelleme: 20:36

Meteoroloji'nin Orta Akdeniz üzerinden gelen nispeten serin ve yağışlı havanın etkisine gireceğini açıklamasının ardından İstanbul'da akşam dolu sürprizi yaşandı. Ceviz büyüklüğündeki dolu yüzünden otomobillerin alarmları çaldı.

YAĞIŞLI HAVA ETKİSİNİ SÜRDÜRECEK

İstanbul Avrupa yakasında saat 17.00 gibi başlayan dolu vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yenibosna, Sefaköy civarında neredeyse ceviz büyüklüğünde yağan dolu nedeniyle park halindeki araçların alarmları çalmaya başladı.

UÇAKLAR PİSTE İNEMEDİ

Etkili olan yağış ve olumsuz hava koşullarına birde elektrik yüklü bulutlar eklenince, uçaklar da havada tur attı. Bazı uçaklar ise pisti pas geçmek zorunda kaldı.

YAĞIŞLI HAVA ETKİSİNİ SÜRDÜRECEK

Meteoroloji haftasonu yaptığı açıklamada hava sıcaklığının yağışla birlikte batı bölgelerden başlayarak, iç ve doğu kesimlerde hissedilir derecede, 6 ila 12 derece olmak üzere düşeceğini açıklamıştı. Yağışlı sistemin, salı ve çarşamba günlerinde de ülkenin büyük bir bölümünde etkisini süreceği tahmin ediliyor.

İstanbul\'da Etkili Olan Dolu, Otomobillerin Alarmlarını Çaldırdı

Son Dakika Güncel İstanbul'da Etkili Olan Dolu, Otomobillerin Alarmlarını Çaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • SEHIT AHMAET TOR KISALSI 5N CI KOMANDO TABURU 1BOL: allahhh 1 0 Yanıtla
  • Kara kutu: başka yazacak bişey bulamadınız. alarm çalmış onu yazıyorsunuz. 0 0 Yanıtla

Advertisement