Jakamen Avantgarde İletişim Danışmanlığı'nı Seçti - Son Dakika
Güncel

Jakamen Avantgarde İletişim Danışmanlığı'nı Seçti

2004 yılından beri müşterilerine stratejik iletişim danışmanlığı sunan Avantgarde İletişim'in yeni müşterisi, 1997 yılında kurulan erkek giyim markası Jakamen oldu.

03.09.2013 16:06

Avantgarde İletişim, Stratejik İletişim Danışmanlığı kapsamında; Kurumsal İletişim, Kriz İletişimi, Pazarlama İletişimi, Sağlık İletişimi, İtibar Yönetimi, Etkinlik Yönetimi ve Sosyal Medya uygulamalarında müşterilerine hizmet veriyor. Kurumsallaşan yapısı ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken Jakamen, iletişim çalışmalarını Avantgarde İletişim Danışmanlığı ile yürütecek.

Jakamen markası adı altında 16 yıldır hizmet veren firmanın Türkiye'de kendi bünyesi kapsamında 25 mağazası, 200 noktada ise ürün satışı gerçekleştiriliyor. Uluslararası piyasada da hızla ilerleyen Jakamen, her yaş grubundan erkeğin giyim tarzına hitap eden ürünlerini yurtdışında 50 noktada müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Avantgarde İletişim aynı zamanda Doğanay Gıda, Via Hospital Group, Estevia Boğaziçi Tıp Merkezi, Makro ve Uyum Marketler, Tatlıses Çiğ Köfte, Demos Fuarcılık, Clarion Events Fuarcılık, Messe Stuttgart Ares Fuarcılık, BEST 2013 Fuarı, OR-KOOP (Orman Kooperatifleri Birliği), Dizayn VIP, Anafen Okulları, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi(IUS), Civil Çocuk Giyim, Oto World Asya, Cera Ware- Cera Blade Mutfak Ürünleri, İş Hukuku Enstitüsü, Gayrimenkul Hukuk Enstitüsü gibi sektörün önde gelen isimleri ile çalışıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Jakamen Avantgarde İletişim Danışmanlığı'nı Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement