Kanal Avrupa Yeni Binasına Taşındı (2) - Son Dakika
Güncel

Kanal Avrupa Yeni Binasına Taşındı (2)

Kanal Avrupa Yeni Binasına Taşındı (2)

Üstün'den HEMŞERİ ZİYARETİ Almanya'da bulunan Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Essen kentindeki Gümüşhaneliler'i ziyaret etti.

13.12.2014 15:59

Üstün'den HEMŞERİ ZİYARETİ

Almanya'da bulunan Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Essen kentindeki Gümüşhaneliler'i ziyaret etti. Kray semtinde hemşerileriyle bir araya gelen Milletvekili Üstün, sorunları dinledi, Gümüşhane'de yapılan çalışmaları anlattı. Milletvekili Feramuz Üstün'ün sohbet toplantısında Essen'de faaliyet gösteren Avrupa Gümüşhane Dölek Köyü Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Ünsal Gür, bazı dernek üyeleri, Gümüşhaneli olan merkezi Köln'de bulunan Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin (UETD) Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Köksal Kuş ve Bad Kreuznach Şube Başkanı Musa Şenel de hazır bulundu.

Milletvekili Feramuz Üstün toplantı sonunda, "Hasret giderdik, memleket meselelerini konuştuk. Gümüşhane'de yapılan  ve yapılması gerekenleri birlikte istişare ettik. Hemşerilerimizin öneri ve beklentileri bizim için önemlidir. Gelecekte Avrupa'da yaşayan hemşerilerimizle daha sık bir araya geleceğiz" dedi.

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, toplantı sonunda hemşerileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kanal Avrupa Yeni Binasına Taşındı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement