Öğrenci ve İşçi Servisleri Çarpıştı: 2 Ölü, 30 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Öğrenci ve İşçi Servisleri Çarpıştı: 2 Ölü, 30 Yaralı

Öğrenci ve İşçi Servisleri Çarpıştı: 2 Ölü, 30 Yaralı

Bursa'da taşımalı eğitim için köyden öğrenci almaya giden servis ile fabrikaya işçi taşıyan servis çarpıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı.

26.02.2015 08:45  Güncelleme: 09:58

Bursa'nın Karacabey İlçesi yakınlarında taşımalı eğitim için köyden öğrenci almaya giden servis midibüsü ile Mudanya'daki bir fabrikaya işçi taşıyan servis midibüsü çarpıştı. Yaşanan kazada öğrenci servisinde bulunan 70 yaşındaki Fevzi Bası isimli vatandaş ile bir kişi daha öldü, yaklaşık 30 kişi yaralandı.

İŞÇİ SERVİSİ ÇARPTI

Kaza, bugün saat 07.30 sıralarında Karacabey İlçesi'ne 15 kilometre uzaklıktaki Gölkıyı Köyü Kavşağı'nda meydana geldi. Taşımalı eğitim için Karacabey'e öğrenci taşıyan ve Gölkıyı Kavşağı'ndan dönüş yapmak isteyen 16 S 888 plakalı servis midibüsüne, Karacabey'den Mudanya ilçesindeki bir fabrikaya işçi taşıyan midibüs çarptı.

2 KİŞİ YAŞAMA VEDA ETTİ

Kazada, öğrencileri almaya giden servis midibüsünde bulunan Yenikaraağaç Köyü'nde oturan 70 yaşındaki Fevzi Bası ve 1 kişi daha yaşamını yitirdi.

30 KİŞİ YARALANDI

Kazanın bildirilmesi üzerine Bursa ve Karacabey'den çok sayıda ambulans sevk edildi. 30'a yakın yaralı Bursa ve Karacabey'deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öğrenci ve İşçi Servisleri Çarpıştı: 2 Ölü, 30 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Hkn96: Bunun adı kaza değil resmen cinayet yazık çok yazık. 1 0 Yanıtla
  • suat yaman: taşımalı eğitim nedir ya bizim çocuklugumuzda böyle bişey yokyu. buda yeni moda . bizim çocuklugumuzda nufuz azdıda şimdi çok okul yetmiyomu anlamadım yazık degilmi bu insanlara her mahellede okul yokmu devlet bu kadar aciz mi. teog la ugrasacagına dersanelerle ugraşacağına okulları adam etsin. sabahları trafikte okul servisinden geçilmiyo pendikteki tuzlaya kartaldaki pendige gidiyo yani herkez bi yere gidiyo neden. okullar belli puanla ögrenci olıyomuş sen kimsinde kota koyabiliyosun ya. sen ögreteceksin ögrenci seçme hakkın yok 0 0 Yanıtla

Advertisement