Kardeşinin Otomobilini Kundakladı İddiası - Son Dakika
Güncel

Kardeşinin Otomobilini Kundakladı İddiası

Kardeşinin Otomobilini Kundakladı İddiası

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, miras tartışması sebebiyle aralarında husumet bulunan ağabeyinin otomobilini molotof kokteyli atarak kundakladığı ileri sürülen E.B. (34), polis tarafından yakalandı.

28.06.2014 13:04

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, miras tartışması sebebiyle aralarında husumet bulunan ağabeyinin otomobilini molotof kokteyli atarak kundakladığı ileri sürülen E.B. (34), polis tarafından yakalandı. Mahkemeye sevk edilen E.B., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Çapahasan Mahallesi 234 Sokak üzerinde inşaat işçisi Sinan Bardak'ın (48) evinin önüne park ettiği 09 PT 692 plakalı otomobilin yanına, saat 02.00 sıralarında, plakasız bir motosiklet ile yanaşan 1 kişi molotof kokteyli attı. Alev alan otomobil tamamen yanarak hurdaya döndü. İtfaiye yangını söndürürken, polis otomobil sahibinin ifadesine başvurdu. Hürriyet Polis Merkezi'ne giden araç sahibi Sinan Bardak'ın ifadesinde, Terasta yatıyordum. Ses üzerine aşağı bakınca başında kask olan bir kişinin otomobile molotof attığını gördüm. Ben inene kadar motosikletli uzaklaştı. Kıyafetlerinden tanıdığım kişi kardeşim E.B., idi. Şikayetçiyim demesi üzerine polis harekete geçti. Olayda kullanılan motosiklet E.B.'nin Yıldıztepe Mahallesi'ndeki evinin yakınlarında boş bir arsada bulundu, çalıntı olduğu ortaya çıktı. Şüpheli E.B. ise bir süre sonra kovalamaca sonucu yakalandı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen ve sorgusunda konuşmadığı belirtilen E.B., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ÖNCEDEN DE SİLAHLI KAVGA Sinan Bardak ile kardeşi E.B.'nin 2 yıl önce ölen annelerinden kalan miras nedeniyle husumetli olduğu belirtildi. İki kardeşin önceden yaşadığı bir tartışmadada kavga ettiği, E.B.'nin elindeki tabanca ile kendisini bacağından yaraladığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardeşinin Otomobilini Kundakladı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement