Kasiyere Bıçak Çekip Çekmecedeki 2 Bin Lirayı Alıp Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Kasiyere Bıçak Çekip Çekmecedeki 2 Bin Lirayı Alıp Kaçtı

Kasiyere Bıçak Çekip Çekmecedeki 2 Bin Lirayı Alıp Kaçtı

Kütahya'da daha önce de gasp olayına karıştığı belirtilen Ö.G., bir markette cebinden çıkardığı bıçağı kasiyerin sırtına dayayarak çekmedeki yaklaşık 2 bin lira parayı alıp kaçtı.

04.04.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da daha önce de gasp olayına karıştığı belirtilen Ö.G., bir markette cebinden çıkardığı bıçağı kasiyerin sırtına dayayarak çekmedeki yaklaşık 2 bin lira parayı alıp kaçtı. Gasp marketteki güvenlik kameraları ile görüntülendi.

Olay, dün akşam Yunus Emre Mahallesi Akçay Caddesi'ndeki bir markette meydana geldi. Markete müşteri gibi giren Ö.G., arkasından yaklaştığı kasiyer H.Ç.'nin sırtına bıçak dayayarak çekmedeki paraları alıp kaçtı. Marketteki güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüleri inceleyen polis ekipleri şüphelinin yaklaşık 4 ay kadar önce Atakent Mahallesi'nde bir bakkal dükkanında bıçaklı gasp olayına karışan ve bir süre önce cezaevinden tahliye edilen Ö.G. olduğunu belirledi. Polis ekipleri, marketten yaklaşık 2 bin lira parayı gasp edip kaçan Ö.G.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. - Tahya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kasiyere Bıçak Çekip Çekmecedeki 2 Bin Lirayı Alıp Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement