Kilis'te Çeşitli Kaçak Malzemeler Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Kilis'te Çeşitli Kaçak Malzemeler Ele Geçirildi

Kilis\'te Çeşitli Kaçak Malzemeler Ele Geçirildi

Kilis ve ilçelerinde jandarma tarafından yapılan kontrollerde kaçak sigara, çay, tıbbi ilaç ve hurda bakır ele geçirildi.

12.02.2015 09:59  Güncelleme: 10:02

Kilis ve ilçelerinde jandarma tarafından yapılan kontrollerde kaçak sigara, çay, tıbbi ilaç ve hurda bakır ele geçirildi.

Kilis'te, Suriye'den Türkiye'ye 3 katır ile geçmeye çalışan 2 kişi yakalandı.

Merkeze bağlı Doğançay köyü Suriye sınır hattında Şimşek Hudut Karakolu ekipleri tarafından icra edilen devriye faaliyeti esnasında, yasa dışı yollarla Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan D.B. ve İ.M. isimli şahıslar, yanlarında bulunan 3 adet katır ile birlikte 1. derece askeri yasak bölge içerisinde yakalandı. Cumhuriyet savcısının talimatı ile olayla ilgili tahkikata başlandı.

KAÇAK SİGARA VE ÇAY ELE GEÇİRİLDİ

Kilis'te, Suriye'den Türkiye'ye getirilen 12 bin paket kaçak sigara ile 10 kilo kaçak çay ele geçirildi.

Merkeze bağlı İnanlı köyü Suriye sınır hattında İnanlı Hudut Karakolu ekipleri tarafından icra edilen devriye faaliyeti esnasında, kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslarca Türkiye'ye yasa dışı yollarla getirildiği tespit edilen 11 bin paket kaçak sigara ile 10 kilo kaçak çay ele geçirildi.

MUSABEYLİ'DE 10 BİN PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Kilis'in Musabeyli ilçesinde bir araçta yapılan aramada 10 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Zeytinbağı köyünde icra edilen devriye faaliyeti esnasında M.U. isimli şahıs yönetimindeki araçta yapılan kontrolde, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollarla getirildiği tespit edilen 10 bin paket kaçak sigara ele geçirdi. Cumhuriyet savcısının talimatı ile olayla ilgili tahkikata başlandı.

400 KİLO HURDA BAKIR ELE GEÇİRİLDİ

Kilis'te, Suriye'den Türkiye'ye getirilen 400 kilo hurda bakır ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Akıncı köyü Suriye sınır hattında icra edilen devriye faaliyeti esnasında, Suriye uyruklu F.Ş. isimli şahıs tarafından Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollarla getirildiği tespit edilen, piyasa değeri 4 bin TL olan 400 kilo hurda bakır ele geçirdi. Cumhuriyet savcısının talimatı ile olayla ilgili tahkikata başlandı.

TIBBİ İLAÇ ELE GEÇİRİLDİ

Kilis'in Elbeyli ilçesinde bir araçta yapılan aramada 2 bin 253 kutu tıbbi ilaç ele geçirildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Aşağıbeylerbeyi köyünde icra edilen devriye faaliyeti esnasında, Suriye uyruklu M.H.S. isimli şahıs yönetimindeki araçta yapılan kontrolde piyasa değeri 25 bin TL olan 2 bin 253 kutu tıbbi ilaç ele geçirdi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kilis'te Çeşitli Kaçak Malzemeler Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement