Kırklareli Zeynep'in Katil Zanlısı Teyzesinin Oğlu Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Kırklareli Zeynep'in Katil Zanlısı Teyzesinin Oğlu Gözaltında

Zeynep'in katil zanlısı teyzesinin oğlu gözaltında (4)ZEYNEP'İ 10 BİN KİŞİ UĞURLADIKırklareli'de öldürülen Zeynep Esin'in cenazesi Devlet Hastanesi'nden alınarak helalik alınması için evine getirildi.

29.03.2019 19:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeynep'in katil zanlısı teyzesinin oğlu gözaltında (4)

ZEYNEP'İ 10 BİN KİŞİ UĞURLADI

Kırklareli'de öldürülen Zeynep Esin'in cenazesi Devlet Hastanesi'nden alınarak helalik alınması için evine getirildi. Burada okunan dualarla komşularından helallik alındı. Daha sonra talihsiz kız, aynı mahallede bulunan Sultan Reyhani Camisi'ne cenaze aracıyla götürüldü. Cenazeye Ak Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Vali Osman Bilgin, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, ailenin yakınları, kurum müdürleri siyasi parti temsilcileri ile 10 bine yakın kalabalık katıldı.

'ZEYNEP ŞEHİTTİR'

Kırklareli İl Müftüsü Hüzeyin Demirtaş, vahşice katledilen Zeynep'in Allah katında şehit sayıldığına söyleyerek, cenaze namazı öncesi yaptığı konuşmada, "Çok hüzünlüyüz, üzüntülüyüz. Hayatının baharında 11 yaşında pırıl, pırıl bir kardeşimiz katledildi. Yani şehit oldu. Tabi en fazla acıyı annesi, babası yakın dostları çeker, ama görüyorum bizim halkımız milletimiz çok kadir şinas. Bu yavrumuzun acısını derinden hissettiler. Bugünlerde siyasi partilerimizin seçimleri var, projelerini anlatıyorlar. Ama bu cenazemiz vesilesiyle bu propagandayı bırakmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum, işte Kırklareli'nin farkı bu" dedi.

VALİ BİLGİN: EVLADIMLA AYNI YAŞTA

Cenaze namazı öncesi konuşan Kırklareli Valisi Osman Bilgin, yaşanan olaya çok üzüldüğünü söyleyerek yaptığı duygusal konuşmasında, "Güzel şehrimizin böyle bir olayla anılması üzücü. Kendi evladımı düşünüyorum. Kendi evladımda aynı yaşta. Hakikatten bizleri çok üzdü. Tahsilatları yoktu zaten, inşallah şehittir. Allah bizimde şahadetimiz kabul eylesin. Yüce Allah başta ailesi olmak üzere tüm Kırklareli halkına sabır versin. Bu kalabalığı burada görmekten Kırklareli Valisi olarak ok mutlu oldum. Keşke böyle bir acıyla burada olmasaydık"dedi.

Kılınan cenaze namazının ardından Zeynep'in tabutunun başına tuvak konularak götürüldüğü Şehir Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Zeynep'in annesi Elif Esin ile babası Sezer Esin, Kırklareli Devlet Hastanesi'nde tedavi altında oldukları için cenazeye katılamadı.

Kırklareli Zeynep\'in Katil Zanlısı Teyzesinin Oğlu Gözaltında
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırklareli Zeynep'in Katil Zanlısı Teyzesinin Oğlu Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement