Küçük dedektifler iş başında! - Son Dakika
Güncel

Küçük dedektifler iş başında!

Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile açılan 'Olay Yeri İnceleme Birimi'nde çocuklar kostümlerini giyip KidzMondo şehrinin kaybolan anahtarının izini sürüyor.

08.02.2016 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuklar KidzMondo'da artık dedektif de olabiliyor.

Trump Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan Türkiye'nin ilk eğlence & öğrence şehri KidzMondo'da çocuklar seçtikleri meslekleri deneyimliyor, gerçek hayatı keşfediyor. 40'tan fazla meslek biriminin bulunduğu KidzMondo'da Bahçeşehir Üniversitesi'nin sponsorluğunda açılan 'Olay Yeri İnceleme Birimi'nde çocuklar artık usta birer dedektif de olabiliyor.

Olay Yeri İnceleme Birimi'nde profesyonel özelliklerde bir laboratuvar da bulunuyor. Dedektif olmayı seçen çocuklar önce kostümlerini giyiyor. El fenerlerini, büyüteçlerini, olay yeri bantlarını yanlarına alıyor ve KidzMondo şehrinin kaybolan anahtarının peşine düşüyor. Şehirde iz sürüyor, delil topluyor. Ardından buldukları ipuçlarını laboratuvarda analiz ediyor. Olayın peşini bırakmayan küçük dedektiflerden delilleri en doğru şekilde analiz edenler şehrin anahtarını bulmayı başarıyor.

Laboratuvarın yanı sıra kullanılan tüm ekipmanların da gerçeğiyle birebir olduğu 'Olay Yeri İnceleme Birimi' macera tutkunu küçük dedektifleri bekliyor. KidzMondo, Trump Alışveriş Merkezi'nde… Pazartesi hariç haftanın her günü açık…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Küçük dedektifler iş başında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement