Kütahya Valisi Nayir, Tavşanlı'da - Son Dakika
Güncel

Kütahya Valisi Nayir, Tavşanlı'da

Son çıkan Valiler Kararnamesiyle göreve başlayan Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, ilk ilçe ziyaretini Tavşanlı'ya yaptı.

12.07.2016 16:23

Son çıkan Valiler Kararnamesiyle göreve başlayan Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, ilk ilçe ziyaretini Tavşanlı'ya yaptı.

Kaymakamlık toplantı salonunda kurum ve birim amirleriyle tanışan Nayir, burada çalışma prensiplerini anlatarak, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu'ndan ilçe hakkında brifing aldı.

Nayir, burada yaptığı açıklamada, ekip çalışmasına önem verdiğini belirterek, "Ekip anlayışı önemli, artık şahısların dahil olduğu bir dünyada yaşamıyoruz. Mutlaka başarıların ekip başarısı temsilli olması gerekiyor. Ekip başarısı olması için de herkesin kendi işini önemsemesi gerekiyor. Önemsiz hiçbir kamu görevi yok mutlaka her kamu önemli. Onun için her çalışanımız kendi konusunun öneminin farkında olmalı." ifadelerini kullandı.

Güncel söyleyişte empati olarak ifade edilen insan odaklı hizmete de değinen Nayir, şöyle konuştu:

"İnsan odaklı bir hizmet yürütmemiz gerekiyor. Bölgemizin yetiştirdiği tarihimize de hükmetmiş olan büyük şahsiyetlerden Şeyh Edebali'nin 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' sözünü yalnızca bu topraklara değil tüm dünyaya miras olarak bırakmış. Dolayısıyla bizim amacımız insan mutluluğu insan memnuniyeti olmalı. Bizler güler yüzlü hizmet vermeyi hedef almalıyız. Kapımıza gelen kişiyi kendi anamız kendi bacımız gibi düşünmeliyiz. Bizler onların nasıl bir hizmeti hak ettiğini düşünüyorsak kapımıza gelene öyle hizmet etmeliyiz. Bunun yeni dildeki adına empati diyorlar."

Nayir, daha sonra ilçe adliyesini ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kütahya Valisi Nayir, Tavşanlı'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement