Kuyumcu Soygun Operasyonu Tatbikat Çıktı - Son Dakika
Güncel

Kuyumcu Soygun Operasyonu Tatbikat Çıktı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir kuyumcuda silahlı soygun yapıldığı haberi emniyet güçlerini ve gazetecileri harekete geçirdi.

22.09.2014 21:53

Nefes kesen soygun operasyonu tatbikat çıkarken, her şeyden habersiz kovalamacayı takip eden gazeteciler operasyon sırasında polislere yardımcı olmaya çalıştı. 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soygun tatbikatı yaptı. Gerçeğini aratmayan tatbikatta, kuyumcuda silahla gasp olayına karışan şüpheliler, plakasız araçları ile olay yerinden kaçmaya çalıştı. Emniyet güçleri bir yandan kaçmaya çalışan şüphelilerin peşine düşerken, bir yandan da ilçenin giriş ve çıkış noktalarını kontrol altına alarak şüphelilerin ilçe dışına çıkmasını engelledi. Yaklaşık 15 dakika süren kovalamacanın ardından şüpheliler Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi üzerinde Huzur Evi binası önünde sıkıştırıldı. 

Polis ekipleri, silahlarını doğrulttukları şüphelilere elleri havada bir şekilde araçtan inmelerini ve araca yaslanmalarını söyledi. Şüphelilerin üzerinde üst araması yapan polislerin, ekip aracına bindirilen şüphelilerden birinin belindeki silah, diğer şüphelinin de elindeki anahtarı almayı unutması ise dikkatlerden kaçmadı.

KOVALAMACA NEFES KESTİ

Nefes kesen kovalamacanın ardından polis telsizinden geçen anons, tüm yaşananların İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen “Panter” tatbikatı olduğunun anlaşılmasını sağladı. Telsizden olayın anons edilmesinin ardından ilk ekip olay yerine 1 dakika 15 saniyede geldi. Nefes kesen bir kovalamacaya sahne olan Panter tatbikatı sonunda Emniyet Müdürü Murat Ogan, duyarlılıklarından dolayı tüm ekipleri tebrik etti. Soygun anının duyulmasından itibaren her şeyden habersiz kovalamacayı takip eden gazeteciler ise emniyet güçleri tarafından bu defa ters köşeye yatırıldı. 

AHMET KARDEŞ

TEKİRDAĞ 

Kuyumcu Soygun Operasyonu Tatbikat Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kuyumcu Soygun Operasyonu Tatbikat Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement