Lapseki'de Şehit Yakınları ve Gazilere Yemek - Son Dakika
Güncel

Lapseki'de Şehit Yakınları ve Gazilere Yemek

Lapseki Kaymakamlığı, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı etkinlikleri kapsamında şehit yakınları ve gaziler onuruna yemek düzenlendi.

21.03.2017 14:39

Lapseki Kaymakamlığı, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı etkinlikleri kapsamında şehit yakınları ve gaziler onuruna yemek düzenlendi.

Lapseki Kaymakamlığı tarafından öğretmenevinde düzenlenen yemeğe Kaymakam Tahir Şahin, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, Emniyet Müdürü Hakan Göç, Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ile eşleri katıldı.

Kaymakam Şahin, burada yaptığı konuşmada, şehit yakınları ve gazilerin başlarının tacı olduğunu söyledi.

Ülkenin birkaç yıldır ciddi sorunlarla mücadele ettiğini belirten Şahin, şunları kaydetti:

"Şehitlerimiz ve gazilerimizin bu memleket için yapmış olduğu mücadeleyi hem içeriden hem de dışarıdan belli güç odaklarının kontrol altına alma mücadelelerini hep birlikte görüyoruz. Nasıl ki bu vatanı bize vatan yaparken bir çok konuda canını, kanını hiç düşünmeden feda eden kıymetli şehitlerimiz yüz yıllar öncesinde vardı yine 15 Temmuz'da vardı bu süreç içerisinde bu vatan için bedel ödeyenler vardı yarında bedel ödeyenler olacak. Çünkü bu coğrafya kıymetli bir coğrafya bu coğrafya zorlu bir coğrafya bu coğrafyada yaşamanın bir bedeli var bizler bu coğrafya için nasıl ki Çanakkale mücadelesinde savaşlarında 253 bin şehir verdik bundan sonrada birliğimiz, bütünlüğümü, beraberliğimiz için bu şehitleri vermeye hazırız. Biz böyle bir ülke böyle bir milletiz. Cenabı Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lapseki'de Şehit Yakınları ve Gazilere Yemek - Son Dakika


Advertisement