Magnum Özgür Mansur ile Anlaştı - Son Dakika
Güncel

Magnum Özgür Mansur ile Anlaştı

Magnum Özgür Mansur ile Anlaştı

Magnum haz veren tasarımlar için Moda Tasarımcısı Özgür Masur ile anlaştı

12.03.2013 13:13

Yaptığı iletişim çalışmalarıyla haz tutkunlarını şaşırtmayı başaran Magnum, yine çok konuşulacak bir işbirliğine imza atıyor. Magnum, Karl Lagerfeld, Dice Kayek gibi dünyaca ünlü marka isimlerin ardından, bu yıl tüm görsel tasarımları için ünlü moda tasarımcısı Özgür Masur ile anlaştı.

Ürünleriyle olduğu kadar iletişim çalışmalarıyla da tutkunlarını hazla buluşturan Magnum, 2013'ün tüm görsel içerikli kampanyaları için ünlü moda tasarımcısı Özgür Masur ile anlaştı. Moda ve hazzı buluşturan isim olarak tanınan başarılı moda tasarımcısı, Magnum'un dijital projeler, reklam kampanyaları ve özel etkinliklerinde kullanacağı kıyafetleri tasarlayacak. Magnum, İstanbul Fashion Week 2013'te moda tutkunlarıyla buluşacak "Soul by Özgür Masur" defilesinin sponsorluğunu da üstlenecek.

Magnum haz sponsorluğunu üstleniyor

Bu yıl Magnum ile moda ve hazzı buluşturan özel bir birlikteliğe imza atacaklarını açıklayan moda tasarımcısı Özgür Masur, "İşbirliğimizin ilk adımını İstanbul Fashion Week kampsamında gerçekleşecek olan Soul by Özgür Masur defilesiyle atıyoruz. Magnum defilemin haz sponsorluğunu üstleniyor. Benim rolüm ise yıl boyunca yürütülecek haz dolu Magnum kampanyaları için danışmanlık vermek. Beni şimdiden heyecanlandıran bu projenin farklı bir deneyim olacağına inanıyorum" dedi.

Magnum'un modaya uzak bir marka olmadığını vurgulayan Masur işbirliği hakkında şunları söyledi: "Özellikle Karl Lagerfeld ile yaptığı işbirliği beni çok etkilemişti. Birlikte çalıştığı Elizabeth Hurley, Eva Mendes, Josh Holloway, Eva Longoria, Benicio Del Toro ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimler de stilleriyle öne çıkan ve moda dünyasına yakınlıklarıyla bilinen isimler. Kısa bir süre sonra İstanbul'da olacak Magnum'un yeni reklam yüzü Orlando Bloom da aynı şekilde moda ile yakından ilgili. Ünlü aktörün yer aldığı reklam kampanyası dahil olmak üzere, yıl boyunca sürecek tüm dijital projeler ve özel etkinliklerde de moda ve hazzı buluşturacak fikirler üzerinde çalışmaya devam ediyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Magnum Özgür Mansur ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement