Manavgat'ta Çiftçilere Kırsal Kalkınma Destekleri Anlatıldı - Son Dakika
Güncel

Manavgat'ta Çiftçilere Kırsal Kalkınma Destekleri Anlatıldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çiftçilere, kırsal kalkınma destekleri kapsamında ekonomik yatırımlara yüzde 50 hibe desteği anlatıldı.

09.11.2016 14:32

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çiftçilere, kırsal kalkınma destekleri kapsamında ekonomik yatırımlara yüzde 50 hibe desteği anlatıldı.

Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde düzenlenen toplantının açılışında konuşan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yeşim Tıravoğlu Demirtaş, Bakanlık tarafından ilk olarak 2006 yılında uygulaması başlatılan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı'nda, zor şartlarda bedenen çalışan işçilerin işlerinin kolaylaştırılması, üretim maliyetlerinin düşürülmesi, uluslararası düzeyde rekabet edebilir düzeye getirilmesi ve kırsal kalkınmada belirli bir kapasitenin oluşturulmasının amaçlandığını söyledi.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü İzzet Kaş, hibe desteği konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Toplantıya, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Turgay Akar, Manavgat Süt ve Süt Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Ay, muhtarlar, yatırımcılar ve çiftçiler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manavgat'ta Çiftçilere Kırsal Kalkınma Destekleri Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement