Manisaspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'da Galibiyet Sevinci

Manisaspor\'da Galibiyet Sevinci

TÜRKİYE 1'inci Ligi takımı Manisaspor, sezon başlamadan yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen lige 1-0'lık Elazığspor galibiyetiyle başlamanın sevincini yaşadı.

21.08.2016 14:53

TÜRKİYE 1'inci Ligi takımı Manisaspor, sezon başlamadan yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen lige 1-0'lık Elazığspor galibiyetiyle başlamanın sevincini yaşadı.

Eski futbolcu ve teknik adamlara olan borcu yüzünden Futbol Federasyonu'nun koyduğu transfer yasağını kaldıramayan siyah beyazlılar, anlaşma sağladığı 11 futbolcuya lisans çıkaramazken teknik direktör Mehmet Altıparmak'da Elazığspor müsabakasından 1 gün önce, henüz resmi bir maça çıkmadan istifa etti.

En önemli transferlerden Berkay ve Göksu'nun aynı nedenle kenti terketmesi, olayların üzerine tuz biber ekti. Elazığspor karşısına geçen sezondan kalan isimlerle, altyapı antrenörü Osman Bilik yönetiminde ve morolsiz çıkan Manisaspor'da kaleyi ilk kez profesyonel olan 18 yaşındaki Yağızcan korudu. Taraftarının yalnız bıraktığı Manisaspor'da futbolcular, maçtan önce geçen sezon 2'nci Lig'de elde ettikleri şampiyonluk kupasını alırken tribünler yönetimi istifaya çağırdı.

Tüm bu olumsuzluklar arasında müthiş bir mücadele veren siyah beyazlı takım, galibiyet sevincini soyunma odasında aldıkları 2'nci Ligi kupasıyla yaşadı. Başkan Abdullah Mergen'de bu sevinç tablosuna katılırken, geçen yılki kadrosunu koruyan Elazığspor'un gücüne dikkat çeken antrenör Osman Bilik, şunları söyledi:

"Ligde geçen sezon ilk yarıyı lider bitiren, play off oynayıp şanssız şekilde elenen bir takımla karşılaştık. Bizde 'adam' diye bir tabir vardır. Bu takımın oyuncuları gerçekten adam gibi adamlar. Geçen sezon yaptıkları büyük işlere devam ediyorlar."

BAHATTİN HAYAT VERDİ

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta geçen sezon attığı 11 golle Manisaspor'un şampiyonluğunda önemli rol oynayan Bahattin Köse, Elazığspor karşısında da moral olarak dibe çökmüş takımına hayat verdi. Maçın tek golünü atan gurbetçi futbolcu, "Bu müsabaka bizim için çok önemliydi. Profesyonel futbol hayatımda Elazığspor karşısında sahaya çıkan kadro kadar karakterli bir takım görmedim. Bu 3 puana çok ihtiyacımız vardı" dedi.

Siyah beyazlı futbolculardan Nuri ise, "Futbol bize günlük bir eğlence olarak geliyor. Hafta içi yaşanan sıkıntılar bizi demorolize etti ama sahaya çıktığımız zaman her şeyi unutuyoruz. Kazanmak için önce inanmak gerekiyor. Geçen yıldan bu yana bu inancımızı koruyoruz. Her zaman da koruyacağız" dedi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement