Marvel'ın Yeni Örümcek Adam Serisinin İlk Filmi İçin Geri Sayım - Son Dakika
Güncel

Marvel'ın Yeni Örümcek Adam Serisinin İlk Filmi İçin Geri Sayım

Marvel\'ın Yeni Örümcek Adam Serisinin İlk Filmi İçin Geri Sayım

7 Temmuz'da vizyona girecek filmde, dünyayı kurtarma ile öğrencilik arasında gidip gelen Peter Parker, azılı düşmanı Akbaba ile ilk kez karşılaşıyor.

03.07.2017 15:28

Örümcek Adam'ın Demir Adam ile arkadaşlığını ilerlettiği, azılı düşmanı Akbaba ile ilk kez karşılaştığı macera için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Marvel Sinematik Evreni'ndeki ilk Örümcek Adam filmi Eve Dönüş'te, Peter Parker'ın lise yıllarına döneceğiz. Yenilmezler ile yaşadığı maceranın büyüsüne kapılan genç Peter Parker, kendini kanıtlama isteğiyle dolup taşan bir gençtir. Ancak yaşı gereği birçok farklı sorumluluğu vardır. May Halası ile yaşayan genç Peter, bir yandan da ona göz kulak olan Tony Stark (Demir Adam) ile arkadaşlığını ilerletmiştir. Okul hayatına alışmaya ve sıradan bir genç gibi yaşamaya çalışan Peter'ın aklında ise, suçla savaşmak ve dünyayı daha güvenli bir hale getirmek vardır. Akbaba (Vulture) yeni bir düşmanı olarak ortaya çıktığında, Peter kendini gösterme fırsatı bulacak ancak değer verdiği herkes tehdit altında olacaktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Marvel'ın Yeni Örümcek Adam Serisinin İlk Filmi İçin Geri Sayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement