Mert Çağrı'yı Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Mert Çağrı'yı Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Isparta'da 2 Hafta Önce Kaybolan ve Önceki Gün İkisinin Cesedine Ulaşılan 3 Çocuktan Sonuncusu Mert Çağrı'yı Bulmak İçin Kayboldukları Eğridir Gölü'nde Arama Çalışmaları Başlatıldı.

21.04.2008 13:21

Isparta'da 2 hafta önce kaybolan ve önceki gün ikisinin cesedine ulaşılan 3 çocuktan sonuncusu Mert Çağrı'yı bulmak için kayboldukları Eğridir Gölü'nde arama çalışmaları başlatıldı.

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde 17 gün önce balık tutmaya giden 14 yaşındaki Hakkı Aydın, Süleyman Aydın ve Mert Çağrı Nalbantoğlu kaybolmuştu. Çocuklardan Hakkı Aydın ve amcasının oğlu Süleyman Aydın'ın cesetleri önceki gün Yeşilada bölgesinde kıyıya vurmuş şekilde bulunmuştu. Bugün sabah saatlerinde Serbest Güney isimli şahsın, insan başına benzer bir cismin su yüzüne batıp çıktığını ihbar etmesi üzerine göldeki arama çalışmaları yeniden başlatıldı. İhbar üzerine İl Jandarma Komutanı Albay Nevzat Yıldız, Isparta Vali Yardımcısı Mustafa Yıldız, Eğridir Belediye Başkanı Ömer Şengöl olay yerine geldi. Ayrıca Isparta ve Afyonkarahisar'dan gelen sivil savunma ve arama-kurtarma ekipleri, Eğridir Jandarma Bot Komutanlığı ekipleri ve Antalya Sualtı Grup Amirliğinden 3 dalgıç cismin görüldüğü noktada yaklaşık 2 saat boyunca arama yaptı.

Aramalar sırasında Mert Çağrı'nın uzmançavuş babası Mehmet Nalbantoğlu ve annesi Şerife Nalbantoğlu, çocuklarının canlı bulunacağı umuduyla bekliyorlar. Çalışmalar, Liman Bölgesi'nde sürüyor.

(FK-ŞT-SÇ-HE-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mert Çağrı'yı Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement