Meteoroloji'den Ege İçin 'Kuvvetli Yağış' ve 'Fırtına' Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Meteoroloji'den Ege İçin 'Kuvvetli Yağış' ve 'Fırtına' Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun Ege Bölgesi ile Ege Denizi için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısında bulundu.

21.09.2015 17:27

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun Ege Bölgesi ile Ege Denizi için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısında bulundu. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, Ege Bölgesi'nin kıyı kesimlerinde çok kuvvetli; iç ve doğu kesimlerinde ise kuvvetli yağış beklendiği belirtilerek Ege Denizi ve Finike ile Bodrum arasında fırtına beklendiğini duyurdu. Kuvvetli yağışların Ege Bölgesi'nde bayramın ikinci gününden itibaren etkisini yitireceği kaydedilen açıklamada, Ege Denizi'nde etkili olması beklenen fırtınanın ise Arefe Gününden itibaren etkisini kaybedeceğinin tahmin edildiği bildirildi.

"BAYRAMIN 2'NCİ GÜNÜ GÖRÜLECEK SAĞANAK YAĞIŞLARIN AKŞAM SAATLERİNDEN İTİBAREN BÖLGEMİZİ TERK ETMESİ BEKLENMEKTEDİR"

olması beklenirken bayramın 1'inci günü bölge genelinde görülecek sağanak yağışlar, akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedecek. Bayramın 2'nci günü ise Çanakkale çevresinde görülecek hafif sağanak yağışların akşam saatlerinden itibaren bölgemizi terk etmesi beklenmektedir. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, kısa süreli dolu, yağışla birlikte kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir"

"KUVVETLİ RÜZGARIN EGE DENİZİNDE ÇARŞAMBADAN İTİBAREN ETKİSİNİ KAYBEDECEĞİ TAHMİN EDİLMEKTEDİR"

kadar çıkması beklenmektedir.

kadar çıkması beklenmektedir.

kadar çıkması beklenmektedir. Kuvvetli rüzgarın Ege Denizinde Çarşamba akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği tahmin edilmektedir"

"FİNİKE VE BODRUM ARASINDA FIRTINA BEKLENİYOR"

kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; Çarşamba günü sabah saatlerinde etkini kaybetmesi beklenmektedir" dedi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Meteoroloji'den Ege İçin 'Kuvvetli Yağış' ve 'Fırtına' Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement