Morhipo'dan 23 Nisan'a Özel Kampanya - Son Dakika
Güncel

Morhipo'dan 23 Nisan'a Özel Kampanya

Morhipo çalışanlarının çocukları ile birlikte çektirdiği fotoğraflarının yer aldığı 23 Nisan Özel Kampanyası'nda %10 indirim fırsatı sunuluyor.

22.04.2014 17:45

Güvenilir alışverişi tercih eden aileler için giyimden bebek odasına, oyuncaktan bebek arabasına kadar ihtiyaç duyabilecekleri tüm ürünleri bir arada sunan morhipo.com; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel bir kampanya düzenliyor.

Çocuk kategorisi altında sunduğu 12 binden fazla ürünle online alışveriş dünyasında önemli bir fark yaratan morhipo.com, çocuklara armağan edilmiş en özel gün olan 23 Nisan'ı "23 Nisan Özel Kampanyası" ile kutluyor.

23 Nisan Özel Kampanyası için Morhipo çalışanları çocukları ile birlikte kamera karşına geçerek bugüne özel %10 indirimle satışa sunulacak sezon ürünleri ile poz verdi. 23 Nisan'ın sahibi çocukları sevindirmek isteyen aileler birbirinden güzel seçeneklerin sunulduğu bu kampanyaya bakmadan alışveriş yapmamalı.

Chicco, Benetton 012, Panço, Play-Doh, Bluekey, Tiny Love, Hasbro, Barbie, Puma, Nike, Bebetto, Zeynep Tekstil, Valenza, Reebok, adidas ve daha birçok markanın çocuklara özel ürünlerini sunan morhipo.com'dan Nisan ayında alışveriş yapanları bir sürpriz de bekliyor. Kutulardan çıkan lolipoplar 23 Nisan'da çocuklar ve aileler için küçük bir hediye olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Morhipo'dan 23 Nisan'a Özel Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement