Mubidef Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Mubidef Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu Açıklaması

Mubidef Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu Açıklaması

Türkiye Muhtarlar Birliği Dernekleri Federasyonu (MUBİDEF) Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu, mahalli seçimlerin ardından İnegöl’de mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

07.04.2014 12:25

Türkiye Muhtarlar Birliği Dernekleri Federasyonu (MUBİDEF) Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu, mahalli seçimlerin ardından İnegöl'de mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Osmaniye Muhtarlığı önünde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen MUBİDEF Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu, zor bir seçimi geride bıraktıklarını belirterek, "Bu bir bayrak yarışıdır. Seçimi kazanan ve kaybeden arkadaşlarımızın dostluklarını sürdürmeleri lazım. Zira sağduyunun hakim olamadığı bazı durumlarda yaşananlar, hepimizi derinden üzmüştür. Görevde iken aday olup, hizmeti başkalarına devreden arkadaşlarımıza, şimdiye kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı minnettarız. Dostluk kapılarımız kendilerine her zaman açıktır. Seçimlerde kazanıp ilk kez göreve gelen arkadaşlarımıza da Muhtarlar Birliği derneklerinin kapıları sonuna kadar açıktır. 7 gün 24 saat yanlarındayız. Aynı çatı altında birlik ve beraberliğin zorluklara karşı direncimizi arttıracağına ve hedeflerimize ulaşmamız için gücümüze güç katacağına inanıyoruz. Kurduğumuz bu derneğe, böyle düşünen her arkadaşımızı bekliyoruz. Güven tazeleyen muhtarlarımız da hiç ara vermeden yollarına daha da hızlı devam edeceklerdir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından muhtarlar birlikte yemek yedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mubidef Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement