'Muud'una Göre Özgürce Müzik' - Son Dakika
Güncel

'Muud'una Göre Özgürce Müzik'

Türk Telekom, yenilediği ve teknolojik altyapısını geliştirdiği dijital müzik platformu Muud ile müzikseverlere 'moduna göre özgürce müzik' deneyimi sunuyor.

26.09.2017 14:42

Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde Murat Boz konseri ve birçok sanatçının katılımıyla gerçekleşen Muud Lansmanı'nda konuşan Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, "Bir süredir Türk Telekom Müzik çatısı altında yürüttüğümüz dijital müzik servislerimizi yeniledik, teknolojik altyapısını geliştirdik, muazzam bir akıllı müzik platformu oluşturduk. Müzikseverler istedikleri içeriğe yasal yollardan doyasıya ulaşmanın rahatlığını yaşarken bir yandan da yüksek kalitede müzik dinlemenin ve hızın keyfini sürebilecek. Bu arada Muud'un en önemli özelliği reklamsız özgürce müzik sunması. İster ücretsiz ister aylık abonelik ile ücretli olsun, Muud kullananlar araya reklam girmeden şarkılarını dinleyebilecek" dedi.

Operatör bağımsız olarak herkesin kullanımına açık olan Muud, çevrimdışı müzik dinleme imkanının yanı sıra, diğer dijital müzik platformlarında olmayan çok önemli bir avantajı kullanıcılarına sunuyor. Muud uygulamasını cihazlarına indiren kullanıcılar, ücretsiz üye olduklarında, bir ay boyunca istedikleri 1000 yerli şarkıyı reklamsız dinleyebilecekler. Muud kullanan Türk Telekom mobil aboneleri ise milyonlarca şarkıyı diledikleri yerde internet paketlerinden harcamadan sınırsız ve özgürce dinleyebilecek.

Türkiye'nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, müzikseverlere yepyeni bir dijital dünyanın kapılarını daha açıyor. Ülkenin en yaygın internet hizmetiyle günlük hayatın her anında müşterilerinin yanında olan Türk Telekom, bu kez yenilediği müzik platformu 'Muud' ile müzikseverlere milyonlarca şarkılık sınırsız bir dijital keyif sunuyor. 'Moduna göre özgürce müzik' mottosuyla yola çıkan Muud, arşivinde bulunan 4 milyona yakın yerli ve yabancı şarkıyı sınırsız dinleme imkanının yanı sıra, müzik dünyasındaki yenilikleri abonelerine anında duyuracak şekilde akıllı bir platform olarak hazırlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Muud'una Göre Özgürce Müzik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement