Nebahat Çehre'den Kadınlar Günü'nde Büyük Jest - Son Dakika
Güncel

Nebahat Çehre'den Kadınlar Günü'nde Büyük Jest

Kadınlar Günü nedeni ile Next Level AVM'de bir araya gelen Nebahat Çehre, Oylum Talu ve Kürşat Başar oldukça keyifli bir etkinliğe imza attılar.

14.03.2015 16:16

Next Level Alışveriş Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde"Konumuz Kadın" isimli söyleşi ile Nebahat Çehre, Oylum Talu ve Kürşat Başar'ı bir araya getirdi. Yoğun katılım ile gerçekleşen söyleşi Nebahat Çehre'nin Kürşat Başar'a çiçek vermesi ile başladı. Kürşat Başar :"Kadınlar Günü'nde çiçek alan ilk erkek ben olabilirim. Özellikle sizden çiçek almak büyük onur." Derken sevilen oyuncunun jesti büyük alkış topladı.

"YATI, JETİ OLAN DEĞİL YANIMDA OLMASINDAN ONUR DUYACAĞIM BİRİNİ HAYATIMDA İSTERİM"

Güzellik sırlarından , oyunculuktan ve aşka olan bakış açısından bahseden Çehre:"Şimdi oyuncular sanki Hollywood'da gibiler. Oyunculuğa başladığım yıllarda ne kuaförümüz ne makyözümüz vardı. Hala kendi makyajımı kendim yaparım. Aşka gelince beni uçuracak, yatı , jeti olan bir erkek asla ilgimi çekmez. Ben yanımda olmasından onur duyacağım birini isterim." Dedi.

"KEŞKE BÜTÜN ERKEKLER KÜRŞAT BAŞAR GİBİ OLSA"

Kadınları en iyi anlayan yazar olarak bilinen Kürşat Başar'a neden evlenmediği sorulunca Nebahat Çehre :"Kendi bakış açısında bir kadın çıkmamıştır karşısına. Keşke her erkek Kürşat Başar gibi olsa" dedi. Sosyal medya üzerinden gelen soruları cevaplayan ünlüler"Mutfak ile aranız nasıl?" sorusu üzerine Kürşat Başar "Tencere yemeklerini iyi yaparım." derken Oylum Talu:"Benim eşim biz evlenene kadar lahmacun bile yapmış, evlendiğimizden beri mutfağa girmedi." diyerek seyircileri güldürdü.

Oldukça keyifli geçen söyleşiye meme kanseri tedavisi gören kadınların oluşturduğu Sevda- Cenap And Vakfı Korosu ve Farkındalık Korosu eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nebahat Çehre'den Kadınlar Günü'nde Büyük Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement