Onur Marketle Bereketlendiler - Son Dakika
Güncel

Onur Marketle Bereketlendiler

Kampanyanın son bulması vesilesiyle Bursa Üreten Kadınlar Dernekleri Federasyonu'nun Bereketlim Mağazasında toplantı düzenlendi.

10.05.2018 15:44

Onur Market ve Unilever işbirliğiyle hayata geçirilen, Bursa Üreten Kadın Dernekleri Federasyonu'na Bağış Kampanyası çerçevesinde, Onur Marketlerden yapılacak Signal, Dove ve Elidor markalı ürün alışverişlerinden elde edilen gelirin bir kısmının Bursa Üreten Kadın Dernekleri Federasyonu'na bağışlanacağı kampanya sona erdi.

Toplantıda, Onur Market Bursa Bölge Koordinatörü Murad Yavuz Gök, Bursa Üreten Kadınlar Dernekleri Federasyonu Başkanı Sermin Cakalıoğlu ve federasyon temsilcileri hazır bulundu.

"KADIN İSTİHDAMI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR KONU"

Kampanyanın sonuçları üzerine konuşan Onur Market Bursa Bölge Koordinatörü Murad Yavuz Gök, "Kurumumuzda üzerinde önemle durduğumuz ve % 51 kadın çalışanımız ile hayata geçirdiğimiz kadın istihdamı ve pozitif ayrımcılığı kurumumuzda her daim hayat bulacaktır. Kadınlarımızın varlığı ile daha güçlü, onların gözleri ile daha titiz ve detaycı, şefkat ve merhametlerinin yansıması ile daha kıymetli ve kıymet bilen olacağımıza inanıyoruz. Unilever ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu çalışma ile Üreten Kadın Dernekleri Federasyonuna mütevazi bir katkı sağlandı. Bizler de bunun huzur ve keyfini yaşıyor; katkının yer ve maksadına ulaştığına inanıyoruz" dedi.

Onur Market'le gerçekleştirdikleri kampanyadan dolayı memnuniyetini dile getiren Üreten Kadınlar Dernekleri Federasyonu Başkanı Sermin Cakalıoğlu ise " Türkiye'nin en başarılı perakende kuruluşlarından biri olan Onur Market'in desteğinin, Bursa Kadınları olarak bizleri ihya ettiğini belirtmek isteriz. Umarız uzun sürecek bir işbirliğinin temelini attığımıza inanıyoruz. Onur Market ile beraber daha güzel işlere imza atmayı ümit ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Onur Marketle Bereketlendiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement