Osmancık Atatürk Ortaokulunda Demokrasi Şöleni - Son Dakika
Güncel

Osmancık Atatürk Ortaokulunda Demokrasi Şöleni

Osmancık Atatürk Ortaokulunda Demokrasi Şöleni

Osmancık Atatürk Ortaokulunda Öğrenci temsilcisi seçimleri yapıldı. Toplam 8 adayın yarıştığı seçimler oldukça heyecanlı geçti .

09.11.2016 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafta başında öğrencilere hitaben konuşma yapan adaylar öğrenci temsilcisi olarak seçilmeleri halinde neler yapacaklarını okul arkadaşlarına anlatılar.

Öğretmenlerininde yoğun destek verdiği demokrasi şöleninde sınıflar öğretmenlerinin rehberliğinde sıra ile oylarını kullandılar. Öğrencilerden oluşan sandık kurullarında görev yapan öğrencilerin olgun tavırları normal seçimlerdeki sandık kurullarının davranışlarına uygun oldu ve oldukça renkli görüntüler yaşandı.

Sandıkların açılması ile birlikte adaylar heyecan ile sonuçları takip ettiler. Adaylardan Cem Yılmaz 108 oy alarak Atatürk Ortaokulu öğrenci temsilcisi olurken Berke Topçu 39, Beyza Tıkı 29, Mehmet Efe Coşkun 29, Elif Nur Urgancı 27, Zehra Selin Akça 17, Zeliha Aysun Can 10 ve Mert Çevik 6 oy aldı. Toplam 276 öğrencinin oy kullandığı seçimlerde 14 oy da sandık kurulu tarafından geçersiz sayıldı. 108 oy almak sureti ile toplam kullanılan oyların yaklaşık %39 unu alan Cem Yılmaz öğrenci meclisleri seçiminde Atatürk ortaokulunu temsil edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmancık Atatürk Ortaokulunda Demokrasi Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement