Otel Odasında Şofbenden Zehirlenen İşçilerden Biri Öldü, 7'si Hastanelik Oldu - Son Dakika
Güncel

Otel Odasında Şofbenden Zehirlenen İşçilerden Biri Öldü, 7'si Hastanelik Oldu

Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde çimento fabrikasında çalışan ve arkadaşlarıyla aynı otel odasında kalan işçi 52 yaşındaki Emin Kılıç, banyo yaparken şofbenden sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdi.

23.02.2012 16:17

Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde çimento fabrikasında çalışan ve arkadaşlarıyla aynı otel odasında kalan işçi 52 yaşındaki Emin Kılıç, banyo yaparken şofbenden sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdi. Kılıç'la aynı odada kalan ve gazdan zehirlenen 7 arkadaşı da hastanede tedaviye alındı.

Bünyan yakınlarındaki çimento fabrikasında çalışan 8 işçi, ilçedeki bir otelde oda kiralayarak birlikte kalmaya başladı. Gece iş çıkışı arkadaşları uyurken otel odasındaki banyoya giren Emin Kılıç, sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdi. Kılıç'ın 7 arkadaşı da banyodan odaya yayılan gazdan zehirlendi. Olay, sabah, otel görevlilerinin odaya girmesiyle ortaya çıktı.

İşçilerden 55 yaşındaki İmam Göksu ve 65 yaşındaki İsmet Kılınç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde; 56 yaşındaki Cevdet Cengiz, 32 yaşındaki Murat Duymaz, 53 yaşındaki Cuma Özdemir, 45 yaşındaki Mehmet Tutuk ve 42 yaşındaki Ali Duymaz ise Bünyan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Otel sahibinin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otel Odasında Şofbenden Zehirlenen İşçilerden Biri Öldü, 7'si Hastanelik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement