Oyuncu Barış Atay Gözaltına Alındı (2) - Son Dakika
Güncel

Oyuncu Barış Atay Gözaltına Alındı (2)

Oyuncu Barış Atay Gözaltına Alındı (2)

SERBEST BIRAKILDIMuğla'nın Ortaca İlçesi Dalyan Mahalesi'nde, hakkındaki yakalama kararı nedeniyle jandarma tarafından gözaltına alınan dizi oyuncusu Barış Atay, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

15.06.2017 13:34

SERBEST BIRAKILDI

Muğla'nın Ortaca İlçesi Dalyan Mahalesi'nde, hakkındaki yakalama kararı nedeniyle jandarma tarafından gözaltına alınan dizi oyuncusu Barış Atay, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Jandarmalar arasında Ortaca Adliyesi'ne getirelen Atay, yaklaşık 1 saat süreyle savcıya ifade verdi. Atay, savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Atay, adliyeden çıkıştı yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

"Bu aslında Türkiye'de hukuk sisteminin ne kadar garabete dönüştüğünün bir kanıtıdır. Artık her şey hakaret olarak nitelendiriliyor. Ama bu Yusuf Yerkel denen şahsın Cumhurbaşkanlığı danışmanı olmasından dolayı kendine olan güveninin nerelere ulaştığını görmekteyiz. Fakat söylediklerimin arkasındayım. Eğer Türkiye'deki en büyük facianın yaşandığı Soma'daki 301 maden işçisinin öldüğü bir kazada, yere düşen bir madenciyi tekmelemekten ne kadar özgüven duyuyorsa, başka konularda da kendinde aynı özgüevini duyması gerekmektedir. Söylediklerini arkasında olması gerekir."

Atay, açıklamasının ardından kendisine otomobilde bekleyen kendisi gibi oyuncu olan eşi Beste Sultan Kasapoğlu Atay'ın yanına gidip, adliyeden ayrıldı. Atay'a barodan tahsisi edilen avukat Berna Babaoğlu Ulutaş da yaptığı açıklamada, "Yusuf Yerkel'in şikayeti üzerine açılan soruşturma kapsamında Dalyan'da gelmiş olduğu tatilde hakkında yakalama kararı bulunan müvekkilim Barış Atay, gözaltına alınıp, adliyeye getirildi. Atmış olduğu twitte, hakaret bulunmadığına dair savunmamızı yaptık. Savcılık tarafından ifadesi alındıktan sonra, serbest bırakıldı" dedi.

Cihan KAYA/ORTACA(Muğla),

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oyuncu Barış Atay Gözaltına Alındı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement