Oyuncu Yavru Köpekler, Genç Kızı Canından Bezdirdi - Son Dakika
Güncel

Oyuncu Yavru Köpekler, Genç Kızı Canından Bezdirdi

Oyuncu Yavru Köpekler, Genç Kızı Canından Bezdirdi

Sakarya'da göl kenarına pikniğe gelen genç kız, sahildeki yavru köpeklerin ilgisiyle karşılaştı. Bu ilgi ilk başlarda genç kızın hoşuna gitse de sonradan korkuya dönüştü.

14.07.2014 12:29  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde Göl kenarına pikniğe gelen Sena Bilir isimli genç kız yavru köpeklerin akınına uğradı. Çevresini saran yavru köpekler bir yandan genç kızın üzerinde bulunan havluyu çekiştirirken bir yandan da saçlarını çekiştirince ilginç görüntüler oluştu.

BİR ANDA ÇEVRESİNİ SARDILAR

Hava sıcaklığının 40 dereceye yaklaştığı dün sıcaktan bunalanlar Sapanca Gölü kenarına akın etti. Buraya ailesiyle birlikte gelen 13 yaşındaki Sena bilir havlusunu alıp göl kenarına inerken, burada bulunan 4 yavru köpek oyun için genç kızın çevresini sardı. Yavru köpekler dakikalarca genç kızın havlusunu çekiştirirken, zaman zaman da eğildiğinde sarkan saçlarını yakalamaya çalıştı.

PEŞİNİ BIRAKMADILAR

Görenlerin ilgiyle izlediği bu durum gülümseyerek izlenirken, sevimli köpek yavruları genç kızın peşini uzun süre bırakmadı. Ancak göl kenarında oturan annesinin yanında, yine onlara ait büyük bir Golden cinsi köpek, genç kızın çevresindeki yavruları görüp havlamaya başlayınca korkup hepsi birden kaçmak zorunda kaldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oyuncu Yavru Köpekler, Genç Kızı Canından Bezdirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • cefcef: habere bak görüntülere bak ... töbe töbe bu nasıl bir haber anlayışı ? milleti salak mı sanıyorsunuz ? 10 3 Yanıtla
  • Türk: Genç kız dediğiniz bir çocuk... Böyle böyle alıştırılıyor millet... :( 12 0 Yanıtla
  • MELTEM: tek isteği sevgi olan bu minikleri elinin tersiyle itenler var ne sevimliler 10 1 Yanıtla
  • Bilinç Altı: 13 yaşında Orta 2. sınf çocuğuna genç kız diyorsunuz. Bunun bir açıklaması var mı? 11 0 Yanıtla

Advertisement