Paem İlk Derece Amirlik Eğitimi Öğrenci Adayı Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı - Son Dakika
Güncel

Paem İlk Derece Amirlik Eğitimi Öğrenci Adayı Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı

Emniyet Genel Müdürlüğünün amir ihtiyacını karşılamak üzere polis memurları arasından 950’si erkek, 50’si kadın olmak üzere 1000 PAEM İlk Derece Amirlik Eğitimi öğrenci adayı alımı için yapılan sınav sonuçları açıklandı.

19.02.2016 18:25

Emniyet Genel Müdürlüğünün amir ihtiyacını karşılamak üzere polis memurları arasından 950'si erkek, 50'si kadın olmak üzere 1000 PAEM İlk Derece Amirlik Eğitimi öğrenci adayı alımı için yapılan sınav sonuçları açıklandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, başarı sıralamasının, adayların aldığı en yüksek puandan aşağı doğru yapıldığı belirtilerek PAEM'de eğitime alınacak meslek mensubu asil adayların sayısına göre ilgili mevzuat uyarınca yüzde 30 oranında yedek aday belirlendiği bildirildi. Açıklamada şöyle denildi:

"Adaylar sınav sonuçlarını Emniyet Genel Müdürlüğünün http://www.egm.gov.tr/ internet sitesi ile Polis Akademisi Başkanlığının http://www.pa.edu.tr/ internet sitesinden T.C. kimlik numarası ve sekiz rakamlı doğum tarihini girerek öğrenebilecekler. Bu açıklama, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Giriş ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliği hükümleri uyarınca adaylara tebliğ niteliğinde olup, sınav sonuçları hakkında ayrıca açıklama ve adayların kendilerine yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Asil olarak başarılı olan adaylar en geç 24 Şubat 2016 Çarşamba günü saat 17.00'ye kadar bizzat veya birimleri aracılığıyla kayıt başvurularını Elmadağ Polis Meslek Eğitim Merkezine yapacaklardır." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Paem İlk Derece Amirlik Eğitimi Öğrenci Adayı Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement