Pendik'te Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Pendik'te Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 5 Yaralı

Pendik’te uzun namlulu silahların kullanıldığı silahlı çatışmada, 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

11.01.2015 21:36

Pendik'te uzun namlulu silahların kullanıldığı silahlı çatışmada, 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kaynarca Cemal Gürsel Caddesi üzerinde bulunan bir araç kiralama şirketi ile inşaat firmasında çalışan şahıslar arasında otopark yüzünden kavga çıktı. Kavgada uzun namlulu silahlar kullanılırken, yaşanan çatışma sırasında her iki taraftan da yaralananlar oldu. Yaralılardan 4'ü Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 2 yaralı ise Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan birinin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve hastaneye gelen yaralıların kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Salih Mustafa Kırkan ve Gökay Kılıç'ın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. Yaşanan çatışmanın ardından polis olay yerinde geniş çaplı inceleme yaptı. Çalışmalar sırasında kavganın ardından yere atılan bir uzun namlulu silah ise dikkatlerden kaçmadı.

Pendik'in en işlek caddelerinden bir olan Cemal Gürsel Caddesi'nde yaşanan bu çatışma üzerine polis, olaya karıştıktan sonra kaçan zanlılarla ilgili çalışma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pendik'te Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement