Pkk, Tunceli'de Şantiye Bastı - Son Dakika
Güncel

Pkk, Tunceli'de Şantiye Bastı

Pkk, Tunceli\'de Şantiye Bastı

Tunceli’de dün akşam saatlerinde bir şantiyeyi basan terör örgütü PKK mensubu bir grup terörist, iş makinelerini ateşe vererek yaktıktan sonra 3 şantiye çalışanını kaçırdı.

21.05.2016 15:22

Tunceli'de dün akşam saatlerinde bir şantiyeyi basan terör örgütü PKK mensubu bir grup terörist, iş makinelerini ateşe vererek yaktıktan sonra 3 şantiye çalışanını kaçırdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Ovacık ilçesine bağlı Balveren köyü Direk mezrasında bulunan özel bir şirkete ait yol yapım şantiyesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, şantiyeyi basan PKK'lı bir grup, şantiye çalışanlarını toplayarak örgüt propagandası yaptı. Propagandanın ardından şantiyede bulunan 5 iş makinesi ile 2 konteynırı ateşe veren grup, 3 işçiyi de kaçırdı.

Teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. - TUNCELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pkk, Tunceli'de Şantiye Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Gece: Mesele milletimizin Türkiyemizin halkların meselesidir. Mesele barışa el uzatanlarla uzatmayanların meselesidir. Günümüzde kardeşin kardeşini katlettiği zamandır artık buna bir dur demek ve o taşın altına el koymaktır. Asker polis ve dağdaki kim hepsi bu milletin evlatları değilmi kardeşlikleri inkar edile bilirmi yazık her vatan halk evladına bu ülke hepimizin Türk Kürt Çerkeş Laz hepsi bir millet değilmi aynı Bayrak aynıçatı altında değilmiyiz o zaman kimse ölmesin öldürmesin yeter artık bu kan ve gözyaşı dinsin hiç bir anne ağlamasın hiç bir çocuk babasız ve annesiz büyümesin İllede BARIŞ BARIŞ 0 0 Yanıtla
  • ...: Can dersımlı bıko sen ne dıyorsun ya kaçırılan işçilerden biri babam o da Dersimli suçu evıne ekmek parası getırmek için çalışmakmıdı. Doğayı katletmekten bahsedıyorsun perı suyuna baraj yapıldığında neden bı eylem yapılmadı orası doğa değilmidi farklı çıkarlar var ama şunu bılıyorum ateş düştüğü yerı yakıyor.. Kımse anlamaz onu yaşa yandan başka... 0 0 Yanıtla

Advertisement