Sakarya - İstanbul'da Tinercilerin Yaktığı İddia Edilen Emlak Danışmanının 95 Gün Sonra Ölüm Haberi... - Son Dakika
Güncel

Sakarya - İstanbul'da Tinercilerin Yaktığı İddia Edilen Emlak Danışmanının 95 Gün Sonra Ölüm Haberi...

Sakarya - İstanbul\'da Tinercilerin Yaktığı İddia Edilen Emlak Danışmanının 95 Gün Sonra Ölüm Haberi...

İstanbul'da tinercilerin yaktığı iddia edilen emlak danışmanının 95 gün sonra ölüm haberi geldi İstanbul'da Temmuz ayında tinercilerin yaktığı iddia edilen emlak danışmanı Fatma Özkan tedavi gördügü hastanede 95 gün sonra yaşamını yitirdi.

14.10.2015 18:46

İstanbul'da tinercilerin yaktığı iddia edilen emlak danışmanının 95 gün sonra ölüm haberi geldi

İstanbul'da Temmuz ayında tinercilerin yaktığı iddia edilen emlak danışmanı Fatma Özkan tedavi gördügü hastanede 95 gün sonra yaşamını yitirdi. Memleketi Adapazarı'nda toprağa verilen Fatma Özkan'ın ağabeyi Kamil Özkan kardeşinin cenazesinde 'Olay hala aydınlatılamadı' diye tepki gösterdi.

İstanbul Çengelköy'de tek başına yaşayan ve emlak danışmanlığı yapan 45 yaşındaki Fatma Özkan, Temmuz ayında vücudunun büyük bir bölümü yanmış olarak ticari taksi ile özel bir hastaneye getirildi. Burada şuurunu kaybeden emlak danışmanı daha sonra Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık tedavi merkezine sevk edilerek tedavi altına alındı. O tarihten itaberen yanık merkezinde tedavisi süren Özkan'ın Adapazarı'nda yaşayan ailesine ölüm haberi geldi. Emlak danışmanının cenazesi adli tıp kurumundaki otopsisi sonrasında ailesine teslim edildi.

Adapazarı Şeker Mahallesindeki baba ocağına cenazesi bugün getirilen Fatma Özkan'ın burada helallik alınmasından sonra Emirsultan Camiine getirildi. Talihsiz kadının cenazesi kılınan cenaze namazı sonrasında Emirdağ Mezarlığında toprağa verildi.

Kardeşinin tinercilerin saldırısına uğradığından şüphelendiklerini söyleyen ağbeyi Kamil Özkan, "Kardeşimin sağlık durumu son dönemde kötüydü. Tedavide uygulanan ilaçların sonucu olduğunu düşünüyorum. Kendisiyle konuşma fırsatımız hiç olmadı. Hiç bir şey anlatamadı. Olayı o aydınlatamadı ama biz aydınlatacağız." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya - İstanbul'da Tinercilerin Yaktığı İddia Edilen Emlak Danışmanının 95 Gün Sonra Ölüm Haberi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement