Sakarya Tem'de Sebze Yüklü Kamyona Tır Çarptı 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sakarya Tem'de Sebze Yüklü Kamyona Tır Çarptı 4 Yaralı

Sakarya Tem\'de Sebze Yüklü Kamyona Tır Çarptı 4 Yaralı

Tem Otoyolu'nun Sakarya geçişinde bir Tırın yağış nedeniyle kayarak önde giden sebze yüzlü kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

03.12.2014 11:55

Tem Otoyolu'nun Sakarya geçişinde bir Tırın yağış nedeniyle kayarak önde giden sebze yüzlü kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kaza Tem Otoyolu'nun Alancuma mevkiinde saat 20.15 sıralarında meydana geldi. İnegöl'den yüklediği sebzeyi Zonguldak'a götürmekte olan Cemal Can(55) idaresindeki 78 BJ 884 plakalı meyve yüklü kamyona, Ankara istikametine gitmekte olan Mehmet Özçınar(37) idaresindeki 27 FG 856 plakalı Tır arkadan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle meyve yüklü kamyon, yolda ters dönerek orta refüje devrildi. Kaza sonucu, kamyon sürücüsü Cemal Can, yanında bulunan Mehmet Çocuk, Hanefi Güzel, Tır sürücüsü Mehmet Özçınar yaralandı. Yaralılar Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Kazada kamyonda bulunan ve kamyon şöförünün arkadaşı olan Mehmet Çocuk'un sağ bacağının kamyonun refüje devrilmesi sonucu parçalanarak koptuğu belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Tem'de Sebze Yüklü Kamyona Tır Çarptı 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement