Samsun'da Yaz Spor Okulları Törenle Açıldı - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Yaz Spor Okulları Törenle Açıldı

Samsun\'da Yaz Spor Okulları Törenle Açıldı

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Yaz Spor Okulları, 2,5 ay sürecek eğitim dönemine düzenlenen törenle başladı.

29.06.2015 17:19

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Yaz Spor Okulları, 2,5 ay sürecek eğitim dönemine düzenlenen törenle başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından tüm Türkiye'de düzenlenen 'Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okulları', Samsun'da bu yaz sezonunda yapacakları çalışmalar için açılış töreni düzenlendi. İlkadım Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen açılış töreni ile birlikte yaz spor okulları, 2,5 ay süresince çocuklara eğitim verecek. Açılışta konuşan Samsun Valisi İbrahim Şahin, şunları söyledi:

"TEOG sonuçları açıklandı. Başarılı olan öğrencileri kutluyorum. Bir yavrumuz eğer dünya şampiyonu veya olimpiyat şampiyonu olursa, üniversiteye doğrudan girebiliyor. Onun için kendinizi çok iyi yetiştirmenizi öneriyorum. 2,5 ay sürecek olan kurstan en iyi şekilde faydalanmanızı bekliyorum. Denize girmeye başladığınızda da eğer yüzme bilmiyorsanız denize giremezsiniz. Onun için yüzme kurslarını da biz valilik olarak sonuna kadar destekleyeceğiz. Yüzmeyi geliştireceğiz. Çünkü Samsun aynı zamanda bir deniz kenti."

Konuşmaların ardından ardından ödül törenine geçildi. 2015 yılında branşlarında dereceye giren sporculara sertifika ve çeşitli ödüller verildi. Ödüllerin dağıtılmasının ardından ise çocuklar ve gençler çeşitli spor branşlarında gösteri yaptı.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun'da Yaz Spor Okulları Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement