San-İş İnşaat, Organik Zeytinyağı Tesisi İçin Çalışmalarına Başladı - Son Dakika
Güncel

San-İş İnşaat, Organik Zeytinyağı Tesisi İçin Çalışmalarına Başladı

San-İş İnşaat, Organik Zeytinyağı Tesisi İçin Çalışmalarına Başladı

Kilis Kocabeyli Köyü Organik Zeytinyağı İşleme, Paketleme ve Depolama Tesisinin yapımı için müteahhit firma San-İş İnşaat'a yer teslimi yapıldı.

20.03.2014 14:24

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından ihale edilen, Organik Tarım Projesi kapsamında Kilis Kocabeyli Köyü Organik Zeytinyağı İşleme, Paketleme ve Depolama Tesisinin yapımı için müteahhit firma San-İş İnşaat'a yer teslimi yapıldı.

Projenin taraflarından olan Kilis İl Müdürü Songül KADIOĞLU, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Ekonomik Kalkınma Genel Koordinatörü Dr. Nusret MUTLU, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) adına Ulusal İnşaat Mühendisi Güray BALABAN, GAP Organik Tarım Küme Projesi Saha Koordinatörü Murat CANDEMİR ve Kilis Organik Zeytin Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin POLAT ve müteahhit firmanın Genel Koordinatoru Mesut Can PAKOVA ile İnşaat Yüksek Mühendisi Mustafa Tunç KAPTAN'ın katılımları ile gerçekleşen protokolle San-iş İnşaat San.ve Tic.A.Ş. firmasına yer teslimi yapılmıştır.

Projenin Kilis ili ve de bölgesi için ne kadar önemli olduğunu ifade eden İl Müdürü Sayın Songül KADIOĞLU"GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının desteği ile kurulacak olan entegre organik zeytinyağı fabrikasının ihalesini alan San-İş İnşaat'a yer teslimi yaptık bugün. İnşallah en geç Eylül ayında Kilis değeri 2.000.000 TL. olan fabrikasına kavuşacak ve bunun tamamına yakını hibe. İnanın böyle bir yatırım hiç bir ilde yok. Kilis bu açıdan imkansızı başardı."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel San-İş İnşaat, Organik Zeytinyağı Tesisi İçin Çalışmalarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement