Sandıklı'da Asfalt Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Sandıklı'da Asfalt Çalışmaları

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı köylerde Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ekipleri tarafından asfalt çalışması başlatıldı.

28.07.2016 11:19

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı köylerde Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ekipleri tarafından asfalt çalışması başlatıldı.

Sandıklı'ya bağlı Alagöz ve Emirhisar köyleri arasında bulunan daha önce asfalt olan ve zamanla yıpranarak bozulan ve özelliğini yitiren yollarda yeniden asfaltlama yapılıyor.

Asfaltlama öncesi zemin sağlamlaştırma çalışmaları yapılan yollarda ekipler tarafından asfalt kaplama da hızla ilerliyor.

Yapılan çalışmalardan memnun olduğunu dile getiren Alagöz Köyü Muhtarı Ramazan Çetinkaya, çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Çetinkaya, "Köyümüz ile Emirhisar köyleri arasında bulunan yol zamanla yıpranmış ve özelliğini yitirmişti. Bu yolu bizim köyümüzün yanında 3-4 tane daha köy halkı ulaşım için kullanılıyor. İl Özel İdaresi Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla köy yolumuz yenilenmeye başladı. Köy yollarımızın yapımında emeği Geçen İl Özel İdaresi Müdürlüğü yetkili ve ekipleri başta olmak üzere Sandıklı Kaymakamımız ve İl Genel Meclisi üyelerimize teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı'da Asfalt Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement