Sao Tome ve Principe Başbakanı Vefa Holding'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Sao Tome ve Principe Başbakanı Vefa Holding'i Ziyaret Etti

Sao Tome ve Principe Demokratik Cumhuriyeti Başbakanı Patrice Trovoada, Vefa Holding'i ziyaret etti.

08.06.2015 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sao Tome ve Principe Demokratik Cumhuriyeti Başbakanı Patrice Trovoada, Vefa Holding'i ziyaret etti.

Vefa Holding'den yapılan açıklamaya göre, Vefa'nın hafif çelik yapı markası Steelife, Afrika'nın batı kıyısında yer alan Sao Tome ve Principe Demokratik Cumhuriyeti'nde önemli projelere imza atacak.

Steelife'ın Afrika'daki faaliyetleri için önemli bir merkez haline getirmeyi hedeflediği ada ülkesinin Başbakanı Patrice Trovoada, Türkiye'ye gelerek Vefa Holding'i ziyaret etti.

Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner ve İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit tarafından karşılanan Başbakan Trovoada ve heyeti, İstanbul Pendik'te bulunan showroomu ziyaret ederek hafif çelik bina örneklerini gezdi. Ardından Dilovası'ndaki üretim üssüne geçen Başbakan Trovoada, Steelife'ın üretimini yerinde inceleme fırsatı buldu.

Steelife da iade-i ziyaret ve iş görüşmeleri için 15-17 Haziran tarihlerinde Sao Tome ve Principe'ye gidecek. Steelife'ın Gabon'da gerçekleştirdiği projelerle ilişkilerin başladığı ve geliştiği Sao Tome ve Principe'de, toplu konut projeleri, okul binaları ve kamu binalarının yapımı için görüşmeler sürüyor. Bu projeleri, sanayi alanları ve lojistik depo inşaatlarının izlemesi bekleniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sao Tome ve Principe Başbakanı Vefa Holding'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement