Sapanca'da Düğün Dönüşü Kaza: 4'ü Çocuk 7 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sapanca'da Düğün Dönüşü Kaza: 4'ü Çocuk 7 Yaralı

Sapanca\'da Düğün Dönüşü Kaza: 4\'ü Çocuk 7 Yaralı

Sapanca'da düğün dönüşü kaza: 4'ü çocuk 7 yaralıİSA ÇİÇEK/SAPANCA(Sakarya)(DHA)-SAKARYA TEM Otoyolu Sapanca İlçe geçişinde düğün dönüşü otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil takla atarak şarampole devrildi.

15.05.2016 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sapanca'da düğün dönüşü kaza: 4'ü çocuk 7 yaralı

İSA ÇİÇEK/SAPANCA(Sakarya)(DHA)-SAKARYA TEM Otoyolu Sapanca İlçe geçişinde düğün dönüşü otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil takla atarak şarampole devrildi. Kazada 4'ü çocuk 7 kişi yaralandı.

İstanbul'da katıldıkları akrabalarının düğününden dönen Ceddih Pilatin idaresindeki 06 BU 4006 plakalı otomobil Tem Otoyolu Sapanca çıkışı yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere çarptı daha sonra takla atarak şarampole devrildi. Aracın kopan bazı parçaları bariyere takılı kaldı.

Kazada araç sürücüsü Ceddih Pilatin (38), eşi Muhbet Patin (35), kızı Çiçek Pilatin, Ömer Ulutekin (36) çocukları Ceylan Ulutekin(10) ve Canan Ulutekin(8) ile Emirhan Macit(10) yaralandı. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Sapanca İlçe Hastanesi ve Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis Kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sapanca'da Düğün Dönüşü Kaza: 4'ü Çocuk 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement