Şehit Polis Yılmaz Bozkurt İçin Adana Valiliği'nde Tören Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Yılmaz Bozkurt İçin Adana Valiliği'nde Tören Düzenlendi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit polis Bozkurt'un ailesi Şehit polis Bozkurt'un naaşının tören alanına getirilmesi Dua edilmesi Şehit polis Bozkurt'un naaşının cenaze aracına taşınması Adana'daki polise silahlı saldırı Dün uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Yılmaz Bozkurt için Adana Valiliği'nde tören düzenlendi İl Emniyet Müdürü Zeybekçi: "Terör örgütleri ve hainler ülkemizi bölmek için her türlü kirli oyunu sergilemektedirler.

21.05.2016 12:43

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit polis Bozkurt'un ailesi

Şehit polis Bozkurt'un naaşının tören alanına getirilmesi

Dua edilmesi

Şehit polis Bozkurt'un naaşının cenaze aracına taşınması Adana'daki polise silahlı saldırı

Dün uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Yılmaz Bozkurt için Adana Valiliği'nde tören düzenlendi

İl Emniyet Müdürü Zeybekçi: "Terör örgütleri ve hainler ülkemizi bölmek için her türlü kirli oyunu sergilemektedirler. Tek tesellimiz Yılmaz Bozkurt'u şehit eden ve herhangi bir sıfatı layık görmediğim iblislerin şehidin kahraman silah arkadaşları tarafından 2 saat içinde yakalanmasıdır"

Adana'da dün motosikletli iki kişinin silahlı saldırısı sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Yılmaz Bozkurt için Adana Valiliği'nde tören düzenlendi.

Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi morgundan alınan şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi, cenaze aracıyla polis eskortu eşliğinde tören alanına getirildi. Şehidin oğulları babalarının naaşını asker selamı vererek karşıladı.

Adana Valiliği bahçesinde düzenlenen törene şehidin 16 yaşındaki oğlu Mustafa babasının resmi üniformasıyla katılırken, 14 yaşındaki oğlu Görkem Hasan ile 7 yaşındaki oğlu Yiğit Çağrı da babalarının polis şapkasını taktı. Şehidin eşi Nuran ve annesi Alime Bozkurt'u ise yakınları teselli etmeye çalıştı.

İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybekçi, yaşanan hain saldırı neticesi polis memuru Yılmaz Bozkurt'un şehit olduğunu belirterek, "Terör örgütlerinin ve hainlerin ülkemizi bölmek için her türlü kirli oyunu sergilemektedirler. Tek tesellimiz Yılmaz Bozkurt'u şehit eden ve herhangi bir sıfatı layık görmediğim iblislerin şehidin kahraman silah arkadaşları tarafından 2 saat içinde yakalanmasıdır. Şehidimizin ailesi. En değerli varlığınızı kaybettiniz. Bu acıyı tarif etmenin acizliği içindeyiz. İçimize ateş düştü, yüreğimiz parça parça oldu ancak metin olmak dik durmak zorundayız." dedi

Adana Valisi Mustafa Büyük ise kalleş bir sadırı sonucu şehit olan Yılmaz Bozkurt'u rahmetle andığını dile getirerek, "Vatanın bölünmez bütünlüğü için canla başla görev yapan emniyet güçlerimizin kararlılığını hiç bir hain saldırı zaafiyete uğratamayacaktır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi, toplumsal barışımıza yönelen bu hain sadırıların amacına ulaşmasına asla izin vermeyeceğiz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından şehit Yılmaz Bozkurt için dua okundu. Okunan duanın ardından şehidin naaşı defnedileceği Buruk Mezarlığı'na götürüldü.

Şehit Polis Yılmaz Bozkurt İçin Adana Valiliği\'nde Tören Düzenlendi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Yılmaz Bozkurt İçin Adana Valiliği'nde Tören Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement