Sındırgı'da Meydanlar Çiçek Açtı - Son Dakika
Güncel

Sındırgı'da Meydanlar Çiçek Açtı

Balıkesir'in termal turizmle gelişen Sındırgı ilçesinde Sındırgı Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Kent Meydanı düzenleme, otopark ve belediye binası projesi çalışmalarında sona gelindi.

01.12.2016 15:04

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği daire Başkanlığınca yapımı devam eden proje kapsamında Yağcıbedir motifleri meydana doğal taşlar ile kazınmıştı. Bugün de meydanlar çiçek açmaya başladı.

Kent Estetiği Daire Başkanlığınca sabah saatlerinde ummalı başlayan çalışma ile çiçekler dikildi, peyzaj çalışması gerçekleştiriliyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş da çalışmaları yakından inceleyerek çalışanlarla birlikte çiçek dikti. Vatandaşların meraklı bakışları eşliğinde çalışmalarını sürdüren kalabalık ekip kısa bir süre içerisinde refüjleri, sanksılı bankları ve direklerde yer alan saksıları çiçeklerle donattı.

Çalışanlara kolaylıklar dileyen Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş"Rabbime şükrediyorum ki bizlere vatandaşlarımızın huzuru ilçemizin geleceği için bu tür güzel çalışmaları yürütmeyi nasip etti. Meydan projemiz, kapalı otopark ve belediye binası inşaatımız hemen hemen tamamlanmak üzere. Ara bağlantı yolların da da çalışmalarımız devam ediyor. Elbette halkımız ile birlikte ir süre cefa çektik. Çalışmaları bitirdiğimizde hep birlikte sefasını süreceğiz. Bugünde Büyükşehir Belediyemiz Kentsel Tasarım Müdürlüğü ekipleri ummalı bir çalışma ile meydanımızı yeşillendirmeye başladı. Büyükşehir Yatırımlarından ve projelerimize olan desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanım Ahmet Edip Uğur'a şahsım ve ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. İlçemizin geleceğini şekillendirmek için çalışmalarımız artarak devam edecek."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sındırgı'da Meydanlar Çiçek Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement