Sivas Hastane Önüne Bırakılan Çanta Panik Yarattı - Son Dakika
Güncel

Sivas Hastane Önüne Bırakılan Çanta Panik Yarattı

Sivas Hastane Önüne Bırakılan Çanta Panik Yarattı

Hastane önüne bırakılan çanta panik yarattı Sivas Devlet Hastanesi önüne bırakılan şüpheli kadın çantası paniğe neden oldu.

16.04.2015 22:16

Hastane önüne bırakılan çanta panik yarattı

Sivas Devlet Hastanesi önüne bırakılan şüpheli kadın çantası paniğe neden oldu. Çantanın fünye ile patlatılması için olay yerine bomba imha uzmanı sevk edildiği sırada sahibinin hastaneye gelmesiyle, vatandaşlar rahat nefes aldı.

Sivas Devlet Hastanesi girişindeki güvenlik noktasının yanına bırakılan şüpheli kadın çantasını gören özel güvenlik görevlileri, patlayıcı olabileceği şüphesiyle durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak, hastane girişini araç ve yaya trafiğine kapattı. Olay yerine bomba imha uzmanları sevk edildi. Bomba imha ekibinin hastaneye geldiği sırada polisin yanına gelen Dağıstan Gültekin, eşi Dilfuraz Gültekin ile birlikte olaydan yaklaşık 1 saat önce hastaneden çıktıklarını ve çantayı burada unuttuklarını söyledi. Ardından polis ile birlikte çantanın yanına gelen Gültekin, çantanın içini açarak polise gösterdi. Çanta içerisinde ilaç ve cüzdan gibi çeşitli eşyalar olduğu öğrenildi. Hastane girişi yaklaşık 20 dakika sonra yeniden trafiğe açıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas Hastane Önüne Bırakılan Çanta Panik Yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement