Son Dakika | Arızalı telefon alışverişi silahlı kavgaya neden oldu: 3 yaralı - Son Dakika
Güncel

Son Dakika | Arızalı telefon alışverişi silahlı kavgaya neden oldu: 3 yaralı

Son Dakika | Arızalı telefon alışverişi silahlı kavgaya neden oldu: 3 yaralı

Son dakika gündem haberi... Arızalı telefon alışverişi silahlı kavgaya neden oldu: 3 yaralı İZMİR'in Karabağlar ilçesinde, iki grup arasında çıkan telefon alışverişi tartışması silahlı kavgaya döndü.

11.10.2020 23:22  Güncelleme: 00:29

Arızalı telefon alışverişi silahlı kavgaya neden oldu: 3 yaralı
İZMİR'in Karabağlar ilçesinde, iki grup arasında çıkan telefon alışverişi tartışması silahlı kavgaya döndü. Olayda 3 kişi silahla vurularak yaralandı.
Olay, saat 21.00 sıralarında Gazeteci Hastan Tahsin Caddesi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, internetten telefon alış verişi yapan ve kardeş oldukları öğrenilen Ali İmran A. ile Fevzi A., öğlen saatlerinde telefon almak için Emre T., Emre K. ve Kadir K. ile buluştu. Bir kafede oturan iki grup, telefon alışverişini tamamladı. Aradan geçen bir süre sonra iddiaya göre satılan telefonun arızalı olduğu iddiası ile iki grup sözlü olarak tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ali İmran A. ve Fevzi A., taksi ile öğlen alışveriş yapılan yere geldi. Burada iki grup arasında çıkan tartışma büyüyünce, Fevzi A. belinden çıkartarak karşı gruba ateş açtı. Olayda, Emre T., Emre K. ve Kadir K. bacaklarına isabet eden kurşunlar ile yaralandı. Olayı gerçekleştiren iki şüpheli hızla olay yerinden uzaklaşırken, yaralılar Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Öte yandan, kaçan şüphelileri yakalamak için polis ekipleri  çalışma başlattı.
ÖĞLE SAATLERİNDE BULUŞMUŞLAR
Öte yandan, iki grubun olaydan saatler önce bir kafede buluşup alışveriş yaptığı anlar, kafenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son Dakika | Arızalı telefon alışverişi silahlı kavgaya neden oldu: 3 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement