Tamir Ettiği Kamyonetin Altında Ezilerek Can Verdi - Son Dakika
Güncel

Tamir Ettiği Kamyonetin Altında Ezilerek Can Verdi

Kırıkkale'nin Yahşihan İlçesi'nde oto bakım tamirciliği yaparak geçimini sağlayan 61 yaşındaki Hacı Ali Olpak, tamir ettiği kamyonetin krikosunun kayması sonucu altında kalıp ezilerek feci şekilde hayatını kaybetti.

03.09.2011 14:50

Kırıkkale'nin Yahşihan İlçesi'nde bulunan Yeni Sanayi Sitesi'nde oto bakım tamirciliği yaparak geçimini sağlayan 61 yaşındaki Hacı Ali Olpak, tamir ettiği kamyonetin krikosunun kayması sonucu altında kalıp ezilerek feci şekilde hayatını kaybetti.

Yeni Sanayi Sitesi'nde bulunan işyerine bu sabah gelen 3 çocuk babası Hacı Ali Olpak, bakım için kamyoneti kriko ile kaldırıp, altına girdi. Tamirci Olpak, yaptığı çalışma sırasında krikonun kayması sonucu ile üzerine binen aracın altında kalıp, ezilerek can verdi. Uzun süre kamyonetin altında kanlar içinde kalan Olpak'ı bu sırada aracın yanından geçmekte olan bir dilenci görüp, bağırması üzerine çevredeki işyeri sahipleri olay yerine geldi.

Yahşihan İlçe Polis Karakolu'na haber verilmesi sonucu kamyonetin altından çıkarılan tamirci Hacı Ali Olpak'ın cesedi, nöbetçi savcının incelemesinden sonra Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tamir Ettiği Kamyonetin Altında Ezilerek Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement