Tarih Koridorundaki Sessizlik Bulut Atlası ile Bozuluyor - Son Dakika
Güncel

Tarih Koridorundaki Sessizlik Bulut Atlası ile Bozuluyor

Tarih Koridorundaki Sessizlik Bulut Atlası ile Bozuluyor

En İyi Müzik dalında Altın Küre'ye aday olan Bulut Atlası, D-Smart ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

09.01.2014 11:21  Güncelleme: 11:22

En İyi Müzik dalında Altın Küre'ye aday olan Bulut Atlası (Cloud Atlas), D-Smart ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Pasifik Okyanusu çevresinde yaşayan insanların maceralarını ve hayatlarının bir anda değişmesini başarılı bir kurguyla anlatan, Tom Hanks ve Halle Berry'nin de rol aldığı Bulut Atlası, 10 Ocak Cuma 21.00'da D-Smart 7. Kanal Moviesmart Premium ve Moviesmart Premium HD'de film severlerle buluşacak.

Sony Pictures, NBC Universal, MGM, The Walt Disney Company, gibi dünyanın dev stüdyolarıyla anlaşmalar imzalayan D-Smart, abonelerinin talepleri doğrultusunda sinema dünyasının ödüllü yapımlarını ekranlara getirmeye devam ediyor.

Oscarlı Tom Hanks, Halle Berry, Jim Broadbent, Susan Sarandon ve başarılı oyuncu Hugo Weaving, Jim Sturgess, Hugh Grant gibi isimlerin rol aldığı "Bulut Atlası"nın yönetmen koltuğunda ise, Matrix, Wachowski kardeşler ile Perfume: The Story of a Murderer filminin yönetmeni Tom Tykwer yer alıyor.

Geçmiş, şimdiki zaman ve gelecek arasında büyük bir bağ kuran destansı bir yapım…

1850'de Pasifik Okyanusu'nu geçmekte olan isteksiz bir gezgin, iki savaş arasında kalan Belçika'da yaşayan ve istikrarsız bir geçim kaynağı olan bir besteci, Vali Reagan'ın yönettiği California'da yaşayan yüce gönüllü bir gazeteci, yeraltı dünyasındaki alacaklılarından kaçan işe yaramaz bir yayıncı, ölüm hücresinde genetik olarak değiştirilmiş bir servis elemanı ve bilim ile medeniyetin çöküşüne tanık olan ve Pasifik Okyanusu'ndaki adaların birinde yaşayan Zachry'in öyküsü ele alınıyor. Bulut Atlas'ın anlatıcıları, tarih koridorunda birbirlerinin sesinin yankısını duyarlar ve kaderleri bir şekilde mutlaka değişir.

"Bulut Atlası" 10 Ocak Cuma 21.00 Moviesmart Premium & Moviesmart Premium HD

Orj. Film Adı: Cloud Atlas
Künye
Yönetmen: Wachowskİ Brothers & Tom Tykwer
Oyuncular: Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant
Yapım Yılı: 2012
Tür: Macera - Fantastik
Ülke: ABD-Almanya-Hong Kong

Konu: 1850'de Pasifik Okyanusu'nu geçmekte olan bir gezgin, iki savaş arasında kalan Belçika'da yaşayan bir besteci, Vali Reagan'ın yönettiği California'da yaşayan bir gazeteci, yeraltı dünyasındaki alacaklılarından kaçan işe yaramaz bir yayıncı, genetik olarak değiştirilmiş bir servis elemanı ve bilim ile medeniyetin çöküşüne tanık olan Zachry'nin hikayesini izliyoruz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tarih Koridorundaki Sessizlik Bulut Atlası ile Bozuluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement