Tarihi Saat Kulesi Önünde Ağlatan Teklif - Son Dakika
Güncel

Tarihi Saat Kulesi Önünde Ağlatan Teklif

Tarihi Saat Kulesi Önünde Ağlatan Teklif

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde yaşayan 23 yaşındaki Onur Erdem, yaklaşık 1.5 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı 20 yaşındaki Tuğçe Ayvaz'a tarihi Saat Kulesi önünde sürpriz evlilik teklifinde bulundu.

28.08.2014 10:50  Güncelleme: 14:07

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde yaşayan 23 yaşındaki Onur Erdem, yaklaşık 1.5 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı 20 yaşındaki Tuğçe Ayvaz'a tarihi Saat Kulesi önünde sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Yakınlarının da desteğini alan Onur Erdem, yaklaşık 10 gündür hazırlık yaptıklarını belirtirken gözyaşlarına hakim olamayan Tuğçe Ayvaz teklifi kabul etti.

Aliağa'daki bir firmada özel güvenlik görevlisi olan Onur Erdem, yaklaşık 1.5 yıldır birlikte olduğu Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Lojistik Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi olan kız arkadaşı Tuğçe Ayvaz'a evlilik teklifinde bulunmaya karar verdi. Düşüncelerini yakınlarıyla paylaşan Erdem, yaşamını birleştirmek istediği kız arkadaşına farklı bir evlilik teklifi yapmak için hazırlığa başladı. Yaklaşık 10 günlük çalışmanın ardından Erdem'in yakınları önceden İzmir Saat Kulesi önüne gelerek, üzerinde Benimle evlenir misin Tuğçe'mmm yazılı pankart ve Beyazlar içinde bir melek olup bana gelir misin, Cennet kapısının anahtarıdır ela gözlerin yazılı dövizler açtı. Olanlardan habersiz Erdem ile gezmek için Konak'a gelen Ayvaz, Saat Kulesi'ne yaklaştığında gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Heyecandan ne yapacağını şaşıran genç kız duygusal anlar yaşadı. Erdem, yakınlarının ateşlediği maytapların arasında diz çöküp kız arkadaşına evlilik teklifi yaptı. Gözyaşlarına boğulan üniversiteli Ayvaz, erkek arkadaşına sarılıp teklifini kabul ettiğini söyledi. Bunun üzerine Erdem, Ayvaz'ın parmağına tek taş yüzük taktı. Hayatının en mutlu gününü yaşadığını kaydeden Onur Erdem, Çok mutluyum, emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Hayatımın insanını buldum, gerisi kendiliğinden oldu diye konuştu. Genç kız ise Ben böyle bir şeyi beklemiyordum. Hayatımda tanıdığım en iyi kişi dedi. Genç çift yakınlarına sarılıp hatıra fotoğrafı çektirerek mutluluklarını paylaştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tarihi Saat Kulesi Önünde Ağlatan Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement