Tavşanlı Yaralı Leylek Tedavi Altına Alındı - Son Dakika
Güncel

Tavşanlı Yaralı Leylek Tedavi Altına Alındı

Tavşanlı Yaralı Leylek Tedavi Altına Alındı

Yaralı leylek tedavi altına alındıKütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kanadından yaralı olarak bulunan leylek Milli Parklar Şube Müdürlüğü'nde tedavi altına alındı.

12.08.2016 13:26

Yaralı leylek tedavi altına alındı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kanadından yaralı olarak bulunan leylek Milli Parklar Şube Müdürlüğü'nde tedavi altına alındı.

Tavşanlı İlçesinde oturan Mehmet Dağdelen, aracıyla Tepecik Beldesine giderken yol kenarında yaralı bir leylek gördü. Akşam saati olduğu için aracına aldığı leyleği evine götüren Dağdelen leyleğe su ve yiyecek verdi. Mehmet Dağdelen ertesi gün Milli Parklar Kütahya Şube Müdürlüğü'nü arayarak durumu bildirdi. Gelen ekipler sağ kanadından yaralı olan leyleği tedavisini yapmak üzere Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne götürdü.

Leyleği Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim eden Mehmet Dağdelen, "Yolda gördüğüm yaralı leyleği aracıma aldım. Yemini ve suyunu verdim. Yaralı olduğu için pek fazla bir şey yemedi. Ertesi gün Milli Parklar Şubesi'ni aradım. Sağ olsunlar ilgilendiler ve almaya geldiler. Sağ kanadında kırık vardı. Sanırım ya elektrik tellerine takıldı ya da bilinçsiz avcılar vurdu" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tavşanlı Yaralı Leylek Tedavi Altına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement