Tekirdağ Narkotik Ekipleri Şehri Didik Didik Aradı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Narkotik Ekipleri Şehri Didik Didik Aradı

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri il genelinde eş zamanlı "Narko-sokak" uygulaması yaptı.

20.06.2018 14:33

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri il genelinde eş zamanlı "Narko-sokak" uygulaması yaptı. Öğleden sonra başlayan uygulamalar gecede devam etti. Yapılan çalışmalarda tüm metruk binalar kontrol edilirken, 10 kişi gözaltına alındı. Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan uygulama kapsamında Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Süleymanpaşa ve Çorlu ilçesinde bulunan farklı bölgelerde çok sayıda personelle denetim yaptı. Ekipler tarafından, uyuşturucu ticareti ve kullanımının yaygın olduğu değerlendirilen onlarca metruk bina, park ve bahçeler kontrol edilerek arandı.

VATANDAŞ ÇALIŞAMALARDAN MEMNUN

Narkotik ekiplerinin çalışmaları sırasında mahalle sakinkleri çalışmaları memnuniyet verici bulduklarını ifade ettiler. Senelerdir aynı mahallede otruduğunu söyleyen mahalle sakini Nilgün Kanat isimli kadın, 'Eskiden bu binalara girip çıkanlar yüzünden çocuklarımızı sokağa salamıyorduk. Çok kötüydü buralar. Şimdi polisin bu çalışmaları bu durumu engelledi. Eskiden bakkala bile gitmeye korkuyorduk. Aslında bu binaların kaldırılması lazım" dedi. Yapılan çalışmalarda, 278 kişinin GBT sorgusu yapıldı, 20 araç kontrol edildi, aranan 3 kişi yakalandı. 10 kişi gözaltına alınırken yapılan aramalarda, toz ve fişek halinde bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Tekirdağ Narkotik Ekipleri Şehri Didik Didik Aradı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Narkotik Ekipleri Şehri Didik Didik Aradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement