Telefonla Dolandırıcılık İddiasıyla 2 Kişi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Telefonla Dolandırıcılık İddiasıyla 2 Kişi Yakalandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Zanlıları emniyete getirilişleri Zanlıları adliyeye getirilişleri Çanakkale'de telefonla dolandırıcılık iddiası ÇANAKKALE(AA) - Çanakkale'de, kendilerini "polis" olarak tanıtıp, aradıkları kişilerden para ve ziynet eşyası aldığı iddiasıyla 2 kişi yakalandı.

24.03.2016 11:27

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Zanlıları emniyete getirilişleri

Zanlıları adliyeye getirilişleri Çanakkale'de telefonla dolandırıcılık iddiası

ÇANAKKALE(AA) - Çanakkale'de, kendilerini "polis" olarak tanıtıp, aradıkları kişilerden para ve ziynet eşyası aldığı iddiasıyla 2 kişi yakalandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İ.Ö (17) ve İ.B (17), telefonla aradıkları H.G'den, banka hesabının terör örgütünün eline geçtiğini, kendilerinin polis olduğunu ve operasyon yapmak için hesaplarındaki parayı ziynet eşyasına çevirerek Çanakkale Otobüs Terminali'ne getirmesini istedi.

Zanlıların yönlendirdiği emekli öğretmen H.G, 11 bilezik ve bin 500 lirayı terminalde görüştüğü 2 kişiye teslim etti. H.G, bir süre sonra 2 kişiden şüphelenip, jandarmaya ihbarda bulundu.

Bu sırada terminalden kaçan zanlılar, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince Çanakkale- İzmir karayolunda yakalandı.

Şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Telefonla Dolandırıcılık İddiasıyla 2 Kişi Yakalandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Telefonla Dolandırıcılık İddiasıyla 2 Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement