Tgf Federasyon Kupası Sahibini Buldu - Son Dakika
Güncel

Tgf Federasyon Kupası Sahibini Buldu

Tgf Federasyon Kupası Sahibini Buldu

– SAMSUN'da Türkiye Golf Federasyonu tarafından düzenlenen 'TGF Federasyon Kupası'nda kupa Fahir Telli'nin oldu.

17.07.2016 20:51

– SAMSUN'da Türkiye Golf Federasyonu tarafından düzenlenen 'TGF Federasyon Kupası'nda kupa Fahir Telli'nin oldu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Sahası'nın açılışı münasebetiyle Türkiye Golf Federasyonu (TGF) tarafından düzenlenen 'TGF Federasyon Kupası'nda kupa sahiplerini buldu. Bu sabah saatlerinde başlayan ve aralarında milli golfçülerin bulunduğu, 10 kulüpten bay ve bayan 88 sporcunun katıldığı, turnuvada her sporcu 9'ar delikte toplam 18 atış gerçekleştirdi. TGF Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nda katıldığı turnuvada 'TGF Federasyonu Kupası'nı Fahir Telli kazandı. Bayanlar Gross'da kupayı Sena Ersoy kazanırken, Erkek Gross'da ise kupayı Fahir Telli kazandı.

BAŞKAN ALİ AĞAOĞLU: KATILAN SPORCULARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kupa töreninde kısa bir konuşma yapan TGF Başkanı Ahmet Ağaoğlu, " 15 Temmuz'da bu güzide sahayı Türkiye'mize kazandıran Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ı tebrik ve teşekkür ediyorum. Bu tesis, belediyelere örnek olur. Ben mücadele eden tüm sporculara teşekkür ediyorum. Kupa sahibi olan Fahir Telli'yi de tebrik ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından dereceye girenlere kupaları TGF Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından verildi.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tgf Federasyon Kupası Sahibini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement