Tiyatrolar Günü'nde 1. Yaş Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Tiyatrolar Günü'nde 1. Yaş Kutlaması

Tiyatrolar Günü\'nde 1. Yaş Kutlaması

Maltepe'nin yerleşik ilk özel tiyatrosu olan "Emin&Hayat Olcay Atölye Sanat Tiyatrosu"nun birinci kuruluş yıldönümü düzenlenen bir etkinlikle kutlandı.

28.03.2015 13:47  Güncelleme: 13:48

Emin ve Hayat Olcay, kuruluş günü için hazırlanan pastayı, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'la birlikte kesti.

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde, "Emin&Hayat Olcay Atölye Sanat Tiyatrosu" birinci yılını, düzenlenen bir etkinlikle kutladı. Maltepe'nin yerleşik ilk özel tiyatrosu olma unvanını da elinde bulunduran tiyatroda düzenlenen etkinliğe, Emin Olcay ve eşi Hayat Olcay'ın yanı sıra, Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve çok sayıda sanatsever katıldı. Etkinlikte, "İnşaat Atölyesi'nden Sanat Atölyesi'ne" konulu barkovizyon gösterisinin yanı sıra, "Müzik Atölyesi" ve "Tiyatro Atölyesi" gösterisi, drama gösterisi ve projeksiyon gösterileriyle izleyenler keyifli anlar yaşadı.

PASTAYI, "KILIÇ"LA KESTİLER

Gösterilerin ardından gerçekleştirilen kokteylde Emin ve Hayat Olcay birinci kuruluş yıldönümü için hazırlanan pastayı, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'la birlikte kesti. Kokteylde ayrıca Başkan Kılıç, sanatseverlerle, kültür-sanat üzerine kısa süreli bir sohbet gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tiyatrolar Günü'nde 1. Yaş Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement